Η Μισέλ Αν ντε Με συστήνεται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό ως χορογράφος με το Sinfonia eroica (1990), έργο εμπνευσμένο από την Τρίτη Συμφωνία (Ηρωική) του Μπετόβεν, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Η εμβληματική χορεύτρια Μισέλ Αν ντε Με, ξεκίνησε με την Αν Τερέζα Ντε Κεερσμάακερ στο Βέλγιο, και φέτος έρχεται στην Ελλάδα για να παρουσιάσει τη δουλειά της και ως χορογράφος.

Το έργο που θα παρουσιάσει, το Sinfonia eroica (1990), είναι το παρθενικό έργο της ομάδας της το οποίο αναβίωσε το 2006.

Με πηγή έμπνευσης ένα μνημειώδες έργο όπως η Τρίτη Συμφωνία (Ηρωική) του Μπετόβεν, η χαρά του χορού και των σωμάτων κυριεύει τη σκηνή και τους χορευτές, σε μια εναλλαγή παιγνιώδους και σοβαρής διάθεσης, κίνησης και περισυλλογής, πυρετώδους ενέργειας ανάμεικτης με συγκίνηση.

Παραγωγή: Charleroi/Danses, Χορογραφικό Κέντρο της Γαλλικής Κοινότητας του Βελγίου. Σύλληψη – Ερμηνεία: Ilse Ghekiere, Eléonore Valère, Gabriella Iacono, Kyung Hee Woo, Lief Federico Firnhaber, Grégory Grosjean, Adrien Lequinquis.