Με συγκινητική συμμετοχή του κόσμου και γεμάτες κερκίδες, εν μέσω ενός «ζεστού» κλίματος αλληλεγγύης, παρά το τσουχτερό κρύο, διεξήχθη ο φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ της μεικτής ποδοσφαιρικής ομάδας ΙΕΚ ΑΛΦΑ & Mediterranean College -που αποτελείται από σπουδαστές, ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό του ΙΕΚ και του κολεγίου- και της ποδοσφαιρικής ομάδας των Σταθερών Συγκοινωνιών (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.), που αποτελείται από εργαζομένους στα μέσα σταθερής τροχιάς (Τραμ, Μετρό και ΗΣΑΠ).

 

Πριν την έναρξη του αγώνα, βραβεύθηκαν για τη σημαντική τους προσφορά στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία αλληλεγγύης, από τον Υπεύθυνο Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κ. Αντώνη Γλύκα, οι κ.κ: Ηλίας Σταμέλος (Δήμαρχος Καισαριανής), Σταύρος Στεφόπουλος (πρόεδρος ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.), Γιώργος Θωμόπουλος (Διευθύνων Σύμβουλος ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.), Παναγιώτης Βενιός (ποδοσφαιριστής), καθώς και όλη η ποδοσφαιρική ομάδα των Σταθερών Συγκοινωνιών Α.Ε. Εξάλλου, απονεμήθηκαν τιμητικά μετάλλια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και διαιτητές του αγώνα.

Με την ολοκλήρωση των βραβεύσεων, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους συναδέλφους των ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. που έχουν φύγει από τη ζωή εν ώρα εργασίας, και αμέσως μετά, δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα από τον κ. Ηλία Σταμέλο, τον κ. Αντώνη Γλύκα, και τους αρχηγούς των ομάδων, κ.κ. Μαστρογιαννόπουλο και Ναστόπουλο.

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα, ο οποίος έληξε με νίκη των ΙΕΚ ΑΛΦΑ-Mediterranean College επί των Σταθερών Συγκοινωνιών, 5-1, προσφέρθηκαν   εκατοντάδες συσκευασίες γάλακτος και δέματα τροφίμων σε δημότες της Καισαριανής που έχουν ανάγκη.  

Η σύνθεση της ομάδας των ΙΕΚ ΑΛΦΑ –Mediterranean College: ΠΑΠΠΑ, ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΧΙΝΑΪ, ΒΑΣΗΣ, ΜΑΪ, ΠΟΘΑΣ, ΚΑΦΕΤΖΗΣ, ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΣΑΡΡΗΣ, ΔΕΤΣΗΣ.


Αλλαγές: ΚΑΡΝΕΣΗΣ, ΚΥΡΙΑΖΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΚΟΣ, ΧΑΡΑΤΣΑΡΗΣ, ΔΗΜΑΡΕΛΗΣ, ΣΙΝΑΝΙ, ΚΥΒΕΤΟΣ, ΣΑΜΕΤΙ, ΜΟΥΣΚΑΪ, ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και ΛΑΠΠΑ.


Προπονητής της ομάδα των ΙΕΚ ΑΛΦΑ- Mediterranean College, ο κ. Σήφης Βενάκης, και βοηθός προπονητή, ο κ. Δημήτρης Πατσιαβούρας.

Για τις Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.), η αρχική σύνθεση ήταν: ΒΕΝΙΟΣ, ΣΠΙΝΟΣ, ΤΑΤΣΟΓΛΟΥ, ΔΑΦΝΗΣ, ΜΠΡΟΤΣΑΚΗΣ, ΜΠΑΦΑΛΟΥΚΟΣ, ΠΟΡΛΙΔΗΣ, ΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΤΣΟΓΛΟΥ, ΘΕΟΔΟΓΛΟΥ.


Αλλαγές: ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΚΟΛΑΣ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΟΥΡΟΤΣΙΚΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΖΑΒΟΣ, ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ.


Προπονητής της Ομάδας των ΣΤΑ.ΣΥ. ο κ. Χρηστός Ράλλης, και βοηθός προπονητή, ο κ. Μάκης Ψυχογιός.

INFO: