Ο πολυτάλαντος Vassilikos (μουσικός, συνθέτης, στιχουργός), που τα τελευταία χρόνια έχουμε σπάνια την ευκαιρία να απολαύσουμε επί σκηνής, μιας και έχει επιλέξει να ζει και να δημιουργεί στην Ευρώπη, θα είναι μαζί μας στις 27 Ιανουαρίου και στις 3 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του εορτασμού των δέκα χρόνων του gazarte.

O Vassilikos, σε δυο μοναδικές unplugged εμφανίσεις, θα ανέβει στη σκηνή μαζί με τον Βασίλη Τριανταφυλλόπουλο, έναν από τους σημαντικότερους συνεργάτες του όλα τα χρόνια που ακολούθησαν τους Raining Pleasure αλλά και έναν καινούργιο συνεργάτη τον Γιώργο Γραμμόζη.

Oι μεγάλες επιτυχίες των Raining Pleasure, η επιρροή του Μάνου Χατζιδάκι, οι Beatles, οι μοναδικές επανεκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών περασμένων δεκαετιών της αγγλόφωνης μουσικής σκηνής του χρυσού δίσκου Vintage, o Leonard Cohen αλλά και ο Τσιτσάνης!

Τραγούδια διαφορετικά μεταξύ τους, φαινομενικά αταίριαστα, που μέσα από τα μάτια του Βασιλικού και τη μοναδική χροιά του γίνονται ένα και περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο τη μέχρι τώρα πορεία του.

Όλα αυτά όμως με έναν διαφορετικό ήχο, πιο ηλεκτρονικό σε κάποια μέρη αλλά και πιο ακουστικό σε κάποια άλλα, πάντα όμως με τις κιθάρες να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο!

Η μεγάλη έκπληξη της συναυλίας είναι ότι θα ακουστούν για πρώτη φορά ολοκαίνουρια κομμάτια από το νέο του δίσκο, που με ανυπομονησία περιμένουμε να κυκλοφορήσει σύντομα.

Δύο μοναδικές βραδιές στο Main Stage του gazarte.

Vassilkos: φωνή – κιθάρα
Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος: πιάνο – συνθεσάιζερ
Γιωργος Γραμμόζης: ηλεκτρική κιθάρα
Γιώργος Βουδαντάς: επιμέλεια ήχου
Menta Art Events: επιμέλεια παραγωγής