Από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, Καληνύχτα, λέμε! του Jory John σε εικονογράφηση Benji Davis και σε απόδοση Φίλιππου Μανδηλαρά.

Ο Αρκούδος δεν βλέπει την ώρα να πάει για ύπνο. Ο Πάπιος όμως δε νυστάζει και έχει ένα σωρό ιδέες για να περάσει την ώρα του παρέα με τον αγαπημένο του γείτονα.
Ποιος θα πείσει ποιον τελικά; Και ποιος θα μείνει ξάγρυπνος;

Η πραγματικά πολύ αστεία ιστορία, που έγραψε ο Jory John και απέδωσε στα ελληνικά ο πολυβραβευμένος συγγραφέας Φίλιππος Μανδηλαράς, συμπληρώνεται με μοναδικό τρόπο από την πολύ εκφραστική εικονογράφηση του Benji Davis. Με το ιδιαίτερο χιούμορ του, το βιβλίο προσφέρει στους γονείς έξυπνους και πρωτότυπους τρόπους για να αντιμετωπίσουν την άρνηση των μικρών παιδιών να πάνε για ύπνο.

Το βιβλίο τιμήθηκε το 2015 με έπαινο E.B. White Read-Aloud στην κατηγορία εικονογραφημένου παιδικού βιβλίου από την Ένωση Βιβλιοπωλών στις ΗΠΑ.

O Jory John είναι ένας πολυβραβευμένος συγγραφέας. Εκτός από τη συγγραφή παιδικών βιβλίων, έχει εργαστεί και στους New York Times και San Francisco Chronicle. Επίσης, για πάνω από έξι χρόνια εργάστηκε ως programs director στην 826 Valencia, μια ΜΚΟ με εκπαιδευτικό αντικείμενο. Περισσότερα για το συγγραφέα στο www.joryjohn.com

Ο Benji Davies είναι εικονογράφος, συγγραφέας και σκηνοθέτης κινουμένων σχεδίων. Έχει σπουδάσει animation κι έχει εργαστεί πάνω σε εικονογραφημένα βιβλία, ταινίες κινουμένων σχεδίων, μουσικά video clips και διαφημίσεις. Δύο εικονογραφημένα βιβλία του έχουν κερδίσει βραβεία ενώ έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Ζει στο Λονδίνο με τη γυναίκα του. Περισσότερα για τον εικονογράφο στο www.benjidavies.com