Από τις εκδόσεις Κέδρος κυκλοφορεί το βιβλίο Η συνωμοσία της βανίλιας του Πάνου Τσερόλα


Μια γυναίκα με πολλά πρόσωπα συναντά έναν μυστηριώδη άντρα χωρίς πρόσωπο στο Μουσείο της Περγάμου στο Βερολίνο. Λίγες μέρες μετά μια παράδοξη τρομοκρατική ομάδα θα κάνει τον πλανήτη άνω κάτω και θα κινητοποιήσει κάθε υπηρεσία διατήρησης του νόμου και της τάξης. Το ζευγάρι θα βρεθεί στο επίκεντρο της μεγαλύτερης καταδίωξης στην ιστορία.

Το να κρυφτείς από τις αρχές είναι ίσως πολύ πιο εύκολο από το να κρυφτείς από τον εαυτό σου. Ο έρωτας μεταξύ του Μαρκ και της Μάγιας εξελίσσεται σε παθιασμένη ερωτική σύγκρουση, μια σύγκρουση που μεγεθύνεται σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία. Όλα βέβαια είναι πιο δύσκολα όταν σε κυνηγάνε εμμονικοί πράκτορες και γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι ταξιδεύεις με μεγάλη ταχύτητα προς την τραγωδία.

Μια ιστορία έρωτα και καταδίωξης από το Βερολίνο μέχρι την Παταγονία, μέσα στη δίνη των συνταρακτικών γεγονότων που σημαδεύουν τις αρχές του 21ου αιώνα.


O Πάνος Τσερόλας γεννήθηκε στην καρδιά του καλοκαιριού του 1985. Μεγάλωσε στην Αθήνα και από το 2003 βρέθηκε στην Πάτρα, όπου σπούδασε Γεωλογία. Εκεί ολοκλήρωσε και τις μεταπτυχιακές σπουδές του και τώρα είναι υποψήφιος διδάκτορας στη Γεωλογία Πετρελαίων. Κάνει το δεύτερο πτυχίο του στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών και είναι μέλος του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Αρθρογραφεί σε διάφορα πολιτιστικά έντυπα και site. 
Γράφει παραμύθια για μικρούς και μεγάλους. Από τις εκδόσεις Κέδρος κυκλοφορούν το δυστοπικό μυθιστόρημα Ασημένια θάλασσα (2015) και τα παιδικά μυθιστορήματα Ο Ο προϊστορικός ζωγράφος (και ένα τερατάκι) (2014), Τζου, ο δεινόσαυρος ανζού (και ένας κεφάλας) (2015) και Στα ίχνη του ντουκουζούρι (2016). Το μυθιστόρημά του Περί έρωτος κυκλοφόρησε ως e-book στα ελληνικά και στα αγγλικά από τις εκδόσεις Paper Publishing (2014).

Ο Τζου, ο δεινόσαυρος ανζού τιμήθηκε με το βραβείο του περιοδικού Ο Αναγνώστης στην κατηγορία λογοτεχνικού βιβλίου γνώσεων. Το βιβλίο Ο προϊστορικός ζωγράφος έχει διακριθεί με έπαινο από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά, έχει βρεθεί στις βραχείες λίστες του κύκλου παιδικού βιβλίου IBBY και του Αναγνώστη, ενώ η Διεθνής Νεανική Βιβλιοθήκη του Μονάχου το συμπεριέλαβε στη λίστα των καλύτερων παιδικών βιβλίων από 55 χώρες για το 2014. Η Ασημένια θάλασσα  βρέθηκε στη βραχεία λίστα για το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα από την Εταιρεία Συγγραφέων.