Το θεατρικό φεστιβάλ Off off Athens ξεκινά σήμερα με την πρώτη εβδομάδα παραστάσεων. Μέχρι και το Σάββατο 6 Ιουνίου οι επισκέπτες του φεστιβάλ μπορούν να απολαύσουν τις πρώτες τρεις παραστάσεις, πριν αλλάξουν για τη δεύτερη εβδομάδα. 

Την Δευτέρα 1η και την Τρίτη 2 Ιουνίου το θέατρο Επί Κολωνώ ξεκινά με Το τελευταίο botox, ένα σύγχρονο δράμα του Κωνσταντίνου Ιωακειμίδη για… γέλια μέχρι δακρύων! Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία που εξελίσσεται στη σύγχρονη Αθήνα, μια ιστορία που θα μπορούσε να συμβαίνει στο διαμέρισμα της διπλανής πόρτας ή καλύτερα… στη βίλλα της διπλανής πόρτας!

Στη συνέχεια, τις δύο επόμενες ημέρες, 3 και 4 Ιουνίου, θα ανέβει η παράσταση Δεν Θέλω να Ξέρεις, από την ομάδα Από Σπόντα. Πρόκειται για μια κωμωδία γεμάτη ανατροπές, διανθισμένη με ζωντανή μουσική και τραγούδια.

Και στο τέλος της 1ης εβδομάδας θα συναντήσουμε την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Ιουνίου, το έργο Μια φορά την εβδομάδα, της ομάδας Λωτοφφάγοι, με τους Τίνα Αλεξοπούλου, Κωνσταντίνο Πέτρου, Αθηνά Αρσένη, Ιγνάτιο Αξή και Μάυ Χάννα.