Οι Μαύρες Ανεμώνες ανθίζουν τον χειμώνα… Οι PANX ROMANA παρουσιάζουν την “Pax Americana” στο Κύτταρο το Σαββάτο 21 Ιανουαρίου στις 10μμ.

Πριν καταλαγιάσει στ αυτιά μας το βουητό από το Immigraniada Festival στο θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου, οι Panx Romana οπλίζουν ξανά και σημαδεύουν τον φόβο και την μαυροψυχιά τολμώντας να ξεφύγουν από τα αυστηρά μουσικά πλαίσια μιας συναυλίας.

Τραγούδια, προβολές και παράλληλα δρώμενα που στόχο έχουν να αποτυπώσουν τις στιχουργικές εικόνες των Panx σε καρδιές με αλληλέγγυα αντισώματα αντίστασης στον χειμώνα.

Με την βοήθεια αδελφών καλλιτεχνών καίνε τους φόβους και κάνουν σινιάλο για να βαφτεί Ινδιάνικο το χωριό. Για να μη νικήσουν ξανά οι φόβοι και οι Μαύρες Ανεμώνες να ανθίζουν ελεύθερες όπως πάντα σε παγωμένη γη.

Σήμανε λοιπόν ξανά συναγερμό, Rock’n’Roll βοήθειες στο κράτος το κλειστό Ράδιο κατάληψη για λεύτερα παιδιά, είναι ένα άσυλο, ταξίδια μουσικά. Λειώνουν οι χιονάνθρωποι, ο Birdy πάντα ζει, ένα νέο σύστημα ολόκληρη τη γη. Φτιαγμένο από Ζορμπάδες δεν ήταν όλοι πανκ, κλόουν σιωπηλοί που το κάνουνε σωστά.

panx.gr