Μια ζεστή αγκαλία και ένα γεύμα αγάπης για τα παιδιά που το έχουν τόσο ανάγκη.

 

Οι ταλαντούχοι και άρτια καταρτισμένοι σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας μετέτρεψαν για άλλη μια φορά την τέχνη της γαστρονομίας σε… Γεύμα Αγάπης, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΜΚΟ «Κοινωνική Στήριξη», προκειμένου να προσφέρει και αυτά τα Χριστούγεννα μια ζεστή αγκαλιά για τα παιδιά.

 

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, οι σπουδάστριες και σπουδαστές του Τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, μαζί με τους έμπειρους καθηγητές τους, προσέφεραν χαρά και χαμόγελο, βάζοντας τα δυνατά τους στην κουζίνα, εκπροσωπώντας επάξια τη σχολή τους, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, που λαμβάνει κάθε χρόνο, με αμείωτη συνέπεια, πρωτοβουλίες για δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως για το Γεύμα Αγάπης που διοργάνωσε η Κοινωνική Στήριξη, την όλη επιμέλεια, προετοιμασία, αλλά και σερβίρισμα του μενούανέλαβαν εθελοντικά και εξ’ ολοκλήρου οι σπουδαστές της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (Chef) του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας! Και αυτή ήταν η πρώτη δράση κοινωνικού χαρακτήρα στην οποία συμμετείχαν για φέτος, καθώς όσο πλησιάζουν οι γιορτές ακολουθούν εκδηλώσεις στο Ευγενίδειο Ίδρυμα με το Σύλλογο ΠΑΙ.ΔΥ, αλλά και το Christmas Kids Festival στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.

 

Μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις δράσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, μέσα από την ιστοσελίδα http://www.iekalfa.gr/!

 

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, τηλ. 210 9640117