Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Entrance X

Entrance X
Η Ομάδα Σύγχρονου Χορού Συν-κίνηση παρουσιάζει τη νέα της παραγωγή, με τίτλο Entrance X, στην Αθήνα και στη Κρήτη, στα πλαίσια του 8ου Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων 2009.

Στο έργο ...το σώμα μεταφράζει την αλήθεια του μαλακά, διακριτικά, βίαια, γρήγορα ή αργά. Αποδίδει τη συνύπαρξη καχύποπτα, άβολα, επιθετικά, εξασκεί την επικοινωνία ή την αναστέλλει... Μικρά προσωπικά στιγμιότυπα αποκομμένα από τα συμφραζόμενά τους...

Κινήσεις καθημερινές, απομονωμένες από την ροή των γεγονότων, συνθέτουν ασυνείδητα το γεγονός της ζωης σε όλη την απελπισμένη ομορφιά του...

Συντελεστές:
Χορογραφία: Σοφία Φαλιέρου
Βοηθός χορογράφου:Ναταλία Παρθενίου
Κοστούμια:Kourbela Ioanna by XAMAM(Χανια)
Μουσική:Nick Cave,Warren Ellis,Mikael Delta,Jeffrey Taylor,Ned Rifle,Your hand in mine.
Επεξεργασία ήχου: Αλέξανδρος Ζυμβραγουδάκης
Φωτισμοί/Video Artist: Ευάγγελος Καλαιτζής
Φωτογραφία:Στέλιος Μπακλαβάς(http://www.art-sbaklavas.gr/)
Ερνηνεύουν: Ναταλία Παρθενίου,Ελίνα Καρδαμάκη,Στέλιος Παπαδάκης,Γεωργία Μαυρίδου,Θέλμα Μαυρίδου,Νικολέτα Χριστοδουλάκη,Γεωργία Παναγιωτοπούλου,Βαγγέλης Καλπίας,Δέσποινα Καλτσίδου,Νίκος Κουτσουπανίδης.
Επικοινωνια με την Συν-Κινηση:synkinisi_dance@yahoo.com

Σχετικές ειδήσεις
Θάρρος και Αλήθεια: η πρωτότυπη διαδραστική παράσταση ξανά στο Τρένο στο Ρουφ
09.09.2016 16:26
«Θάρρος και αλήθεια» είναι απλά δύο λέξεις; ή ένα παιχνίδι που μας φέρνει ασυναίσθητα αντιμέτωπους με όλα τα θέλω και τα πρέπει της ζωής μας;
Η Στέγη ταξιδεύει το καλοκαίρι στο εξωτερικό
06.07.2016 16:54
Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, έχοντας εξαρχής ως βασικό άξονα την εξαγωγή του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού και την υποστήριξη Ελλήνων δημιουργών, συνεχίζει την εκτός συνόρων δράση της, με την υποστήριξη της περιοδείας παραστάσεών της.
Το κτήνος στο φεγγάρι του Ρ. Καλινόσκι στο Θέατρο Πέτρας
29.06.2016 16:24
Στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας, την Κυριακή 17/7/2016 στις 21:30 στο μικρό θέατρο Πέτρας (σκηνή Πήτερ Μπρουκ) θα παρουσιαστεί η παράσταση με τίτλο «το Κτήνος στο Φεγγάρι» του Ρ. Καλινόσκι, σε μετάφραση του Δημήτρη Τάρλοου από τον ερασιτεχνικό θίασο «Αρσαβίρ Καζαντζιάν» του Πολιτιστικού Σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Χαμαζκαΐν».
4, του Rodrigo Garcia στο Φεστιβάλ Αθηνών
13.06.2016 16:23
Ο ανατρεπτικός Αργεντίνος καλλιτέχνης Ροντρίγκο Γκαρσία, το «τρομερό παιδί του σύγχρονου θεάτρου», επισκέπτεται για τρίτη φορά το Φεστιβάλ Αθηνών, με την τελευταία του παραγωγή: 4.
Η Αποστολή, του Χάινερ Μύλλερ από την ομάδα Σημείο Μηδέν στο 3ο Φεστιβάλ Εταιρικών Θιάσων
05.04.2016 10:50
Η Ομάδα Σημείο Μηδέν συμμετέχει και φέτος στο Φεστιβάλ Εταιρικών Θιάσων, που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Εταιρικών Θιάσων του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (Ο.Ε.Θ.-Σ.Ε.Η.), υπό τη αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, παρουσιάζοντας για μία παράσταση, την νέα παραγωγή της, που είναι "Η Αποστολή" του Χάινερ Μύλλερ.