Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Γιάννης Αγγελάκας και Επισκέπτες στο θέατρο Πέτρας

Γιάννης Αγγελάκας και Επισκέπτες στο θέατρο Πέτρας
Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι Επισκέπτες ανεβαίνουν στη σκηνή του θεάτρου Πέτρας στην Πετρούπολη στις 19 Ιουνίου, για να μας χαρίσουν τραγούδια που ισορροπούν ανάμεσα στο παραδοσιακό, το ρεμπέτικο και το λαϊκό, το rock, το pop και το dub, με πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Ο δίσκος τους Από \'δω και πάνω είναι μια ξεχωριστή πρόταση για την ελληνική μουσική , η οποία γνώρισε μεγάλη αποδοχή από το ελληνικό κοινό και τον Τύπο. Κυκλοφορεί από την δική τους εταιρεία All Together Now, που συστάθηκε για να καλύψει τις δικές τους παραγωγές και αυτή τη στιγμή αριθμεί 5 δίσκους.

Οι συναυλίες των Επισκεπτών ανά την Ελλάδα έχουν πολλή θερμή ανταπόκριση, καθώς το πολυπληθές της ορχήστρας, η εξαιρετική σκηνική παρουσία και η ξεχωριστή μουσική τους εκτέλεση μετατρέπει τις συναυλίες τους σε ένα πολύχρωμο πανηγύρι ρυθμών και ηχοχρωμάτων.

Στις συναυλίες αποδίδονται με ξεχωριστό τρόπο τα κομμάτια του Από \'δω και πάνω, κομμάτια από το soundtrack Ο Χαμένος τα παίρνει όλα και διασκευές κομματιών του συγκροτήματος Τρύπες, καθώς και κομμάτια από τον καινούριο δίσκο που ηχογραφείται αυτή τη στιγμή.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C σε περιοδεία στην Αγγλία
02.02.2017 16:37
O Γιάννης Αγγελάκας όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό μας χάρτη, δεν έπαψε ποτέ να είναι δημιουργικός, ανατρεπτικός και κυρίως ανήσυχος.
Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100° C σε ευρωπαϊκή περιοδεία
15.11.2016 10:52
Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο Γιάννης Αγγελάκας και η μπάντα του, οι 100°C πήραν τους δρόμους παρουσιάζοντας live επιλογές από την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα από τις Τρύπες έως σήμερα καθώς και την προσεχή δισκογραφική δουλειά τους.
O Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C παρουσιάζουν τον νέο τους δίσκο στο Piraeus 117 Academy
18.10.2016 16:46
Ο Γιάννης Αγγελάκας είναι για πολλούς η ζωντανή ενσάρκωση της ελληνικής ροκ μουσικής. Της ελληνόφωνης αν προτιμάτε.
Ο Γιάννης Αγγελάκας live στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
28.07.2016 10:32
Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C - η μπάντα που βγαίνει στον δρόμο μαζί του τον τελευταίο χρόνο- έρχονται στην σκηνή της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων για μια συναυλία, στις 12 Σεπτεμβρίου 2016.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης live στο Θέατρο Πέτρας
11.05.2016 10:09
“Άντε να λύσουμε να ξεκινήσουμε και τους βαρέθηκα δεν τους μπορώ.” Μ’ αυτό το ρεφρέν θα ξεκινήσουν την παράσταση τους ο Βασίλης και ο Γιάννης την Τετάρτη 8 Ιουνίου στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, θέλοντας να μας δώσουν το δικό τους μήνυμα... «ΑΝΤΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ...».