Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Tour of the Universe... η συνέχεια

Tour of the Universe... η συνέχεια
Οι Depeche Mode, αφού ξεπέρασαν αισίως τα προβλήματα υγείας του Dave Gahan, ξεκινούν και πάλι το Tour of the Universe στη Γερμανία στις 8 Ιουνίου, και όσοι μείναν παραπονεμένοι με τις ματαιώσεις και τις αναβολές αναμένουν πως θα ικανοποηθούν μέσα στο καλοκαίρι!

Στις 12 Μαΐου, τη μέρα που περιμέναμε καρτερικά να ανέβουν στη σκηνή του Terra Vibe οι Depeche Mode, ο Dave Gahan υπέστη σοβαρή γαστρεντερίτιδα που τον οδήγησε σε έκτακτη νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας και ματαίωση της συναυλίας στην ίδια πόλη.

Κατά την διάρκεια της νοσηλείας του, και έπειτα από περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις, οι γιατροί διέγνωσαν κακοήθη όγκο χαμηλού βαθμού επικινδυνότητας της ουροδόχου κύστης, που έχει ήδη αφαιρεθεί επιτυχώς. Με εντολή των θεράποντων ιατρών ο Dave Gahan πρέπει να απέχει από κάθε είδους δραστηριότητα ώστε να επιτευχθεί η πλήρης ανάκαμψή του. 

Εκτός από την Αθήνα τους DΜ δεν απόλαυσαν κι άλλες πόλεις που ακολουθούσαν, οπότε οι εκπρόσωποι του συγκροτήματος παρακαλούν τους κατόχους των εισιτηρίων των συναυλιών που έχουν ακυρωθεί να κρατήσουν το απόκομμα έως ότου γίνει νέα ανακοίνωση .

Γίνεται κάθε προσπάθεια να βρεθούν νέες ημερομηνίες για τις συγκεκριμένες συναυλίες όμως δυστυχώς απαιτείται περισσότερος χρόνος για να λυθούν θέματα που αφορούν τη διαθεσιμότητα του χώρου διεξαγωγής κάθε συναυλίας αλλά και το πρόγραμμα της περιοδείας. Η νέα ανακοίνωση αναμένεται, στην αρχή της επόμενης εβδομάδας, σύμφωνα με τις οποία θα επισημαίνεται είτε νέα ημερομηνία κάθε συναυλίας είτε η οριστική της ακύρωσή.

Σχετικές ειδήσεις
Where’s The Revolution, το 1ο single από το νέο άλμπουμ των Depeche Mode
03.02.2017 15:22
Λίγους μήνες πριν την εμφάνισή τους στην Αθήνα, στις 17 Μαΐου στο Terra Vibe, οι Depeche Mode ανακοινώνουν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ “Spirit”.
Depeche Mode live στο TerraVibe: Η προπώληση ξεκινά
21.10.2016 10:36
Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016, ξεκινά η προπώληση για την μεγάλη συναυλία των Depeche Mode, την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 στο TerraVibe Park.
Oι θρυλικοί Depeche Mode επιστρέφουν στην Ελλάδα!
12.10.2016 10:55
Οι Depeche Mode ανακοινώνουν την “Global Spirit” περιοδεία τους, στο πλαίσιο της οποίας, την Τετάρτη 17 Μαΐου θα βρεθούν στο TerraVibe Park!
Νέα ημερομηνία για τη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στην Τεχνόπολη
08.09.2016 10:48
Εξαιτίας της χτεσινής βροχής, τεχνικές δυσκολίες και συνεχείς διακοπές στον ήχο δεν επέτρεψαν την ομαλή διεξαγωγή της συναυλίας του Γιάννη Χαρούλη.
Νέες ημερομηνίες για τους God Is An Astronaut σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
10.03.2016 14:21
Λόγω σοβαρού τραυματισμού του drummer των God Is An Astronaut, η μπάντα είναι αναγκασμένη να αναβάλλει τις επερχόμενες συναυλίες της στην Ελλάδα και την Ιρλανδία.