Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Κώστας Μακεδόνας και Γιώτα Νέγκα στο Δίστομο

Κώστας Μακεδόνας και Γιώτα Νέγκα στο Δίστομο
Ο Κώστας Μακεδόνας συναντά για πρώτη φορά στη σκηνή την Γιώτα Νέγκα , σε μια μοναδική και ιδιαίτερη συναυλία , στην οποία πρωταγωνιστεί το ελληνικό τραγούδι στην καλύτερη εκδοχή του!

Ο Κώστας Μακεδόνας και η Γιώτα Νέγκα θα εμφανιστούν την Τρίτη 9 Ιουνίου στο προαύλιο του Μουσείου Θυμάτων Ναζισμού στο Δίστομο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος για την επέτειο της σφαγής του Διστόμου το 1944 από τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής.

Οι δύο καλλιτέχνες , με αφετηρία την κοινή τους αγάπη στο καλό τραγούδι, συνδυάζουν την ερμηνευτική τους δεξιότητα και τη δυναμική σκηνική παρουσία τους σε μία μοναδική συναυλία γεμάτη με σπουδαία τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων συνθετών και ποιητών (Μ. Χατζιδάκις, Μ. Θεοδωράκης, Γ. Μαρκόπουλος, Σ. Ξαρχάκος, Ν. Γκάτσος και άλλοι), επιτυχίες της προσωπικής τους δισκογραφίας αλλά και αγαπημένα παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα.

Σχετικές ειδήσεις
O Κώστας Μακεδόνας για ακόμα ένα live στο Kremlino
28.02.2017 11:17
Μετά από 4 sold out παραστάσεις τον Φεβρουάριο, ο Κώστας Μακεδόνας ανεβαίνει ξανά στη σκηνή του Κremlino για μία αξέχαστη βραδιά, το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017.
O Κώστας Μακεδόνας επιστρέφει στο Kremlino
19.01.2017 15:56
Ο Κώστας Μακεδόνας μετά τις πετυχημένες εμφανίσεις του Νοεμβρίου επιστρέφει στο Κρεμλίνο, στο κέντρο του Πειραιά, για μία καινούργια σειρά εμφανίσεων για όλα τα Σάββατα του Φεβρουαρίου!
Ακύρωση - Ο Κώστας Μακεδόνας και η Βίκυ Καρατζόγλου στο Γυάλινο Μουσικό θέατρο
06.12.2016 16:17
Ο Κώστας Μακεδόνας, μία από τις πιο σημαντικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού, παρέα με την Βίκυ Καρατζόγλου και έξι εξαιρετικούς μουσικούς, από το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και για όλα τα Σάββατα μέχρι και τα τέλη Ιανουαρίου θα εμφανίζεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. - Οι συναυλίες ακυρώνονται
O Κώστας Μακεδόνας στο Kremlino
17.10.2016 13:58
Ο Κώστας Μακεδόνας, μία από τις πιο σημαντικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού, παρέα με την ταλαντούχα, νέα τραγουδίστρια Μαίρη Δούτση και έξι εξαιρετικούς μουσικούς, ξεκινά τις χειμερινές του εμφανίσεις με αφετηρία τη νέα μουσική σκηνή του Πειραιά "Κρεμλίνο", για δύο διήμερα, 28 / 29 Οκτωβρίου και 4 / 5 Νοεμβρίου.
Ο Κώστας Μακεδόνας για μία μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας
21.06.2016 11:49
Την Τρίτη 19 Ιουλίου ο Κώστας Μακεδόνας θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο Θέατρο Πέτρας έχοντας καλεσμένους του, αγαπημένους φίλους και εξαιρετικούς καλλιτέχνες.