Ο Χειμώνας μπήκε για τα καλά! Η Αθήνα στολίστηκε με πολύχρωμα λαμπάκια και η γιορτινή ατμόσφαιρα απλώθηκε σε κάθε γωνιά της πόλης. Το Τιτάνια, το εμβληματικό ξενοδοχείο του κέντρου έβαλε τα εορταστικά του για να υποδεχτεί τον Χειμώνα με ανανεωμένη διάθεση αλλά και νέα ιδιαίτερα μενού, για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά αλλά και για κάθε μέρα!

Υπέροχοι γευστικοί συνδυασμοί και μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις ετοιμάζονται καθημερινά από τους καλύτερους σεφ. Μπορείς να τις απολαύσεις στην πολυτελή La Brasserie στο lobby του ξενοδοχείου ή στο υπέροχο Cuisine Bar-Restaurant Olive Garden στον 11o όροφο με την πανοραμική θέα σε Ακρόπολη, Λυκαβηττό, Υμηττό, Πάρνηθα και τη θάλασσα του Σαρωνικού! 

Εμπνευσμένα πιάτα από ολόκληρο τον κόσμο

Το μενού περιλαμβάνει γεύσεις από κάθε γωνιά του κόσμου για να ικανοποιήσει κάθε του φιλοξενούμενο. Στη La Brasserie  θα βρεις γευστικά snacks, ορεκτικά σαλάτες, pizza, ζυμαρικά και burgers αλλά και εμπνευσμένα κυρίως πιάτα μαγειρεμένα με ελληνικά προϊόντα που έχουν μεσογειακό και διεθνή προσανατολισμό.

Είναι ο κατάλληλος χώρος για κάθε περίσταση, για ένα διάλειμμα από την κουραστική σου μέρα αλλά ακόμη και για επαγγελματικά ή φιλικά ραντεβού. Ξεχωρίσαμε τις λαχταριστές ποικιλίες αλλαντικών με λουκάνικο χωριάτικο και Μυκόνου,  καπνιστό χοιρινό fouantre, καπνιστό φιλέτο γαλοπούλας fouantre, σύγκλινο, ταλαγάνι, σπιτική sause BBQ, κριτσίνια, τοματίνια και ελιές  που έρχονται μαζί με μπίρα, ή ένα ποτήρι κρασί (στα 10ευρώ/ άτομο)!

 

Απόλαυσε το δείπνο σου με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη

Το πανοραμικό και ανακαινισμένο Olive Garden είναι το ιδανικό μέρος για να ξεφύγεις για λίγο από την καθημερινότητα και τους γρήγορους ρυθμούς της και να απολαύσεις ένα ιδιαίτερο μενού με γεύσεις εκλεπτυσμένες, απλές και χωρίς υπερβολές. 

Ζήτησε να δοκιμάσεις φιλέτο από κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής Πίνδου με αρωματικό ρύζι μπασμάτι, καραμελωμένα μικρά καρότα και σάλτσα μοσχολέμονου με απαλή μουστάρδα και φρέσκα βότανα, μυλοκόπι σχάρας με μπρόκολο, ψητά παντζάρια, πουρέ ψητής σελινόριζας και σάλτσα μοσχολέμονου, Ελληνική καρμπονάρα με σύγκλινο Σπάρτης, κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας, ψητό σκόρδο και αυγό αχυρώνα ή αιγαιοπελαγίτικη μακαρονάδα με γαρίδες, κολοκυθάκι, τοματίνια Μεσσηνίας, ούζο και πλατύφυλλο βασιλικό!

 

Απεριτίφ και γλυκές απολαύσεις

Όσο περιμένεις το φαγητό σου μπορείς να απολαύσεις ένα απεριτίφ, ένα κρασί από την πάντα ενημερωμένη κάβα ή ένα signature κοκτέιλ φτιαγμένο με φαντασία και έμπνευση. Είναι το μυστικό για να χαλαρώσεις…

Σου προτείνουμε να απογειώσεις το γεύμα σου ή το δείπνο σου με ένα υπέροχο γλυκό όπως παραδοσιακό μπακλαβά με παγωτό καϊμάκι, μους σοκολάτας με καραμελωμένο κροκάν αμυγδάλου, τραγανή βάση βάφλας και σορμπέ μάνγκο γιασεμί ή παρφέ μανταρίνι με ξηρούς καρπούς και κραμπλ βανίλιας και σορμπέ μάνγκο γιασεμί!  

Κάνε λίγο πιο συναρπαστικό αυτόν τον Χειμώνα, απολαμβάνοντας γευστικά πιάτα που θα σε ταξιδέψουν στον κόσμο. Επισκέψου την πολυτελή La Brasserie ή το μαγευτικό Olive Garden για να ζήσεις μια μοναδική γαστριμαργική εμπειρία. Το Τιτάνια έχει φροντίσει να δώσει μοναδική  γεύση σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σου!