Μετά τις 3 sold out παραστάσεις της τον προηγούμενο Μάρτιο και αφού πέρασε στους ημιτελικούς στον διεθνή διαγωνισμό «Το Πιο Αστείο Άτομο Στον Κόσμο» του “The Laugh Factory“, η Κατερίνα Βρανά επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια από τις 20 κορυφαίες κωμικούς του πλανήτη στην σκηνή του Θεάτρου Αριστοτέλειον. Με το “About Sex“, για δύο μόνο παραστάσεις, στις 13 και 14 Δεκεμβρίου, στις 21:30.

Το “About Sex” είναι και πάλι εδώ. Και ασχολείται με το σεξ. Γιατί φαίνεται πως όλοι ασχολούνται με το σεξ. Όχι με το σεξ, όπως το ξέραμε τόσα χρόνια τώρα, αλλά με έναν νέο, διαφορετικό τρόπο. Τρανταχτά παραδείγματα: οι διαφημίσεις, τα περιοδικά, το Tinder, τα «βρώμικα» sms, οι τσόντες, οι σχέσεις μας και η ενόργανη γυμναστική.

Η παράσταση είναι σέξι, εκπαιδευτική -ασχολείται ακόμη και με τις πάπιες- και πάρα πολύ αστεία. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ασχοληθείς με το σεξ, παρά μέσω της κωμωδίας; Και μάλιστα όταν κωμικός είναι μια γυναίκα;

Την περασμένη σεζόν, η Κατερίνα Βρανά έκανε… διδακτορικό πάνω στο σεξ και μοιράστηκε με το κοινό όλα όσα ανακάλυψε μέσα από την ξεκαρδιστική stand up παράστασή της “About Sex”. Η παράσταση ταξίδεψε τον Ιούλιο του 2016 στο Λονδίνο για δύο μέρες, που τελικά λόγω μεγάλης προσέλευσης έγιναν τρεις ενώ παίχτηκε και για πέντε μέρες στο φεστιβάλ του Εδιμβούργου

 

Βιογραφικό

Η Κατερίνα Βρανά είναι γέννημα – θρέμμα Ελληνίδα που από το 2000 ζει στο εξωτερικό. Η βάση της είναι το Λονδίνο, έχει ζήσει στην Ινδία και έχει κάνει παραστάσεις σε Αγγλία, Ελλάδα, Αμερική και Αυστραλία.

Έκανε σπουδές υποκριτικής, αλλά την κέρδισε ο κωμικός αυτοσχεδιασμός. Το πρώτο της σόλο σόου “Feta with the Queen” απέσπασε πολύ καλές κριτικές και το CNN την κατέταξε στην λίστα «Γυναίκες Κωμικοί Που Πρέπει Να Δείτε». Η παράσταση ήταν sold out σε 3 χώρες ενώ παιζόταν σε δύο γλώσσες.

Έχει παρουσία σε θεατρικές παραγωγές στο Λονδίνο, στο Φεστιβάλ του Εδιμβούργου και σε ταινίες μικρού μήκους σε Ελλάδα και Αγγλία ενώ ταυτόχρονα έχει συνεργαστεί με τους Αγγλικούς τηλεοπτικούς σταθμούς BBC και Channel 4.

Συντελεστές

Φωτογραφίες: Θοδωρής Βρανάς

Επιμέλεια φωτογραφιών: Τερέζα Καραβίδα