Με πολύ μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως η Κατερίνα Βρανά είναι και επίσημα μια από τους 5 κορυφαίους κωμικούς του πλανήτη.

Η μοναδική γυναίκα. Η μοναδική Ελληνίδα.

Η επίδοσή της στους ημιτελικούς του παγκόσμιου διαγωνισμού κωμωδίας του Laugh Factory «Το Πιο Αστείο Άτομο Στον Κόσμο» της έδωσε την εκτόξευση στον μεγάλο τελικό. Και μάλιστα, οι τρεις κριτές της έδωσαν την υψηλότερη βαθμολογία της βραδιάς (9-10-10)!

Και τώρα, η πρωτιά της Κατερίνας είναι στο χέρι σας, αφού ο κόσμος είναι αυτός που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή.

Τι πρέπει να κάνετε;

Στις 8 Δεκεμβρίου στις 21.00 (ώρα Ελλάδος) είναι ο τελικός. Οι πέντε υποψήφιοι κωμικοί θα παρουσιάσουν στην Φινλανδία για τελευταία φορά τα σόου τους. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, έχετε ΜΟΝΟ 24 ώρες στη διάθεσή σας για να ψηφίσετε την Κατερίνα και να την κάνετε πλανητάρχη της κωμωδίας.

Μπείτε την Πέμπτη (8/12) στις 21.00 στο www.youtube.com/laughfactory και δείτε σε live streaming το σόου της. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσειι αφού τελειώσει ο διαγωνισμός. Κι έπειτα διαδώστε το! Κάντε Fav, Like, Share! Είπαμε, έχετε μπροστά σας μόνο μια μέρα, μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (9/12).

Κι αν πάλι το χάσετε ή δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε τον διαγωνισμό, μπείτε στο www.voteforkaterina.com ή στο laughfactory.com/fpiw και ψηφίστε τη απευθείας.

Βάλτε τα δυνατά σας! Είπαμε, είναι η μόνη ελληνική συμμετοχή, η μόνη γυναίκα και ανταγωνίζεται κωμικούς από την Μαλαισία των 60 εκατομμυρίων και τις Φιλιππίνες των 100 εκατομμυρίων κατοίκων.

Vote for Katerina!

Γιατί μην ξεχνάτε, είναι εκείνη που εκπροσωπεί τη χώρα μας.

Κι εδώ μπορείτε να δείτε το βίντεο από τους ημιτελικούς που χάρισε στην Κατερίνα την υψηλότερη βαθμολογία της βραδιάς.