Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση Greatest kitsch 2009 που διοργάνωσε το δωρεάν διανεμόμενο περιοδικό Parallaxi σε συνεργασία με το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης, και το κοινό ψήφισε τις πέντε καλύτερες φωτογραφίες!

Η έκθεση διήρκεσε από τις 15 Απριλίου μέχρι τις 10 Μαΐου και αποτελούνταν από 113 φωτογραφίες αναγνωστών της Parallaxi και από την πλούσια συλλογή αντικειμένων kitsch των συλλεκτών Χρήστου Καλού και Κλειούς Τανταλίδου.

Οι αναγνώστες της Parallaxi αποτύπωσαν με τον φωτογραφικό τους φακό εικόνες kitsch του δημόσιου και ιδιωτικού χώρου από τη Θεσσαλονίκη και από περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας.

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ο οποίος συμμετείχε ενεργά στην εξέλιξη της έκθεσης ψηφίζοντας τις πέντε «καλύτερες» φωτογραφίες.

Οι νικητές με σειρά κατάταξης είναι οι Παναγιώτης Οικονομίδης, Αλέξανδρος Αβραμίδης, Βασίλης Παπαποστόλου, Φανή Χατζηδιονυσίου και Απόστολος Φασιανός.

Ο πρώτος νικητής κερδίζει μια κάμερα Toshiba Camileo προσφορά από τα καταστήματα SARAFIDIS ZO, ο δεύτερος και ο τρίτος από ένα SONY PSP προσφορά των καταστημάτων SEVEN SPOT και τέλος από ένα ρολόι χειρός TIMEX κερδίζουν ο τέταρτος και ο πέμπτος νικητής από τα καταστήματα FENA.