Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Η ομάδα Αμάλγαμα έχει νέο χώρο και το γιορτάζει!

Η ομάδα Αμάλγαμα έχει νέο χώρο και το γιορτάζει!

Στο νούμερο 47 της οδού Μενάνδρου, στον 5ο όροφο του κτιρίου κοντά στην Ομόνοια, η ομάδα Αμάλγαμα της Μαρίας Γοργίας θα στεγάσει τα χορευτικά της σχέδια για την επόμενη χρονιά. Εκεί όπου θα παρουσιάζει τις παραγωγές της και θα πραγματοποιεί σεμινάρια .


Ο νέος χώρος της ομάδας θα καλωσορίσει για πρώτη φορά το κοινό μέσα από ένα μεγάλο πάρτι που θα διοργανωθεί για τα 20α γενέθλια της Αμάλγαμα στις 17 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00.


Ο νέος χώρος επιλέχτηκε ειδικά για το νέο έργο της ομάδας. Έτσι, τα πραγματικά εγκαίνιά του θα λάβουν χώρα στα μέσα Μαρτίου του 2017, όταν θα κάνει πρεμιέρα η νέα παράσταση της ομάδας, μετά τις επιτυχημένες «Στην άκρη του βατήρα» και «Νηπιαγωγείο».


Πρόκειται για το έργο με τον προσωρινό τίτλο «Η Μαρία και οι Μνηστήρες», που πραγματεύεται τις αγωνίες των «μεσήλικων» (μεσήλικας κατά την ετυμολογική έννοια), ανδρών αλλά και της «μεσήλικης» γυναίκας, σε ό,τι αφορά τις διαπροσωπικές τους σχέσεις, κατά κύριο λόγο στην Ελλάδα του 21ου αιώνα.

 

Στον ίδιο χώρο αναμένεται από το Φεβρουάριο του 2017 και το πρώτο 3μηνο Σεμινάριο Χορογραφικής Σύνθεσης από τη Μαρία Γοργία που θα καταλήξει σε ανοιχτή περφόρμανς των συμμετεχόντων του.


Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας ανακοινωθούν σύντομα.


www.amalgama.com.gr
https://el-gr.facebook.com/Amalgama-201384823223400/

Σχετικές ειδήσεις
Το Μονόπετρο του Πύργου από την ομάδα χορού Αμάλγαμα της Μαρίας Γοργία
13.02.2017 14:48
Εκεί όπου κάποτε στεγάζονταν οι μοδίστρες του Εθνικού Θεάτρου, εκεί όπου έραβαν τα κοστούμια των παραστάσεων και πραγματοποιούσαν τις μοδιστρικές πρόβες, τις επιδιορθώσεις και τη συναρμολόγηση τoυς, εγκαινιάζεται από τις 24 Μαρτίου ο νέος χώρος παραστάσεων και δράσεων της ομάδας Αμάλγαμα της Μαρίας Γοργία.
Scratch, performance από την ομάδα σύγχρονου χορού Dancevacuum
01.12.2016 17:27
Η ομάδα σύγχρονου χορού Dancevacuum παρουσιάζει την performance, Scratch, στο χώρο DanceVacuum – Centre of Performing Arts, στο Χαλάνδρι.
Το Νηπιαγωγείο επιστρέφει στο Μπαγκλαντές
31.08.2016 10:18
Η ομάδα χορού Αμάλγαμα της Μαρίας Γοργία επιστρέφει στο Μπαγκλαντές για να παρουσιάζει την sold out διαδραστική παράσταση «Νηπιαγωγείο», από 23 Σεπτεμβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Simio, από την ομάδα La Factica Danza στο Χυτήριο
17.08.2016 17:03
Η ομάδα σύγχρονου χορού/χοροθεάτρου La Factica Danza, που έχει βάση στη Μάλαγα της Ισπανίας και αποτελείται από την Ηρώ Βασάλου (από την Ελλάδα) και την Λουσία Αμίρ (από την Ουρουγουάη), έρχεται στην Ελλάδα, για να παρουσιάσει για πρώτη φορά την νέα της πλήρη παραγωγή με τίτλο «Simio», στο Θέατρο Χυτήριο, το Σάββατο 27 Αυγούστου.
Intimate από την Ομάδα Πλεύσις: Παράταση παραστάσεων στο Χώρο Τέχνης 14η Μέρα
28.03.2016 17:03
Η ομάδα Πλεύσις, που συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, συνεχίζει την επιτυχημένη παρουσίαση της τελευταίας της δημιουργίας «Ιntimate» στον Χώρο Τέχνης 14η Μέρα, από 2 έως 17 Απριλίου 2016, ύστερα από παράταση που δόθηκε λόγω αυξημένης προσέλευσης.