Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Rudy Tuesdays @ Bar Guru Bar

Rudy Tuesdays @ Bar Guru Bar
Το Bar Guru Bar σε συνεργασία με τον Λάμπρο Φάτση του Boulevard Soundsystem, εγκαινιάζουν τις Τρίτες στο Guru ως μέρες εναλλακτικής μουσικής με έμφαση στο μαύρο ήχο.

Το Bar Guru Bar σε συνεργασία με τον Λάμπρο Φάτση του Boulevard Soundsystem εγκαινιάζουν τις Τρίτες στο Guru ως μέρες εναλλακτικής μουσικής με έμφαση στο μαύρο ήχο.

Kάτω από την ομπρέλα των Rudy Tuesdays παρουσιάζονται βραδιές-προτάσεις, η καθεμία πρεσβεύοντας το δικό της προφίλ. Από τα ανήσυχα sample των Imam Baildi και τα δικά τους, μοναδικά remix παλιών ελληνικών τραγουδιών που ήδη παίζονται σε club στο Λονδίνο, Παρίσι και Βαρκελώνη, τους πάντα αξιόπιστους και κεφάτους DJ του Κορμοράνου μέχρι την εκλεκτική επιλογή διαμαντιών της μαύρης μουσικής από τον Λάμπρο Φάτση και το Boulevard Soundsystem που έχουν κρατήσει club της Μεγάλης Βρετανίας οn the good foot με σπάνια και ανέκδοτα cut από το σύνολο της soul jazz, reggae, funk, latin, rare groove δισκογραφίας, τα Rudy Tuesdays επιμένουν διαφορετικά με σκοπό το κέφι και την πρόκληση του μουσικού μας υπόβαθρου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Tην Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου τους Imam Baildi. Την Τρίτη, 25 του μήνα ανήμερα τα Χριστούγεννα Special event με τον Λάμπρο Φάτση του Boulevard Soundsystem (κάτω) και τους dj του Κορμοράνου (στο Jazz Upstairs). Την πρωτοχρονιά το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι τον Λάμπρο Φάτση (Boulevard Soundsystem).

ΙΝFO
http://www.bargurubar.gr/

 

Σχετικές ειδήσεις
Νύχτες Κλασικής Μουσικής για 2η χρονιά στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη
09.09.2016 12:44
Από τις 28 Σεπτεμβρίου έως και την 1η Οκτωβρίου, το Ίδρυμα Schwarz σε συνεργασία με τη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά τις Νύχτες Κλασικής Μουσικής, φιλοξενώντας σημαντικούς μουσικούς του σπουδαίου Curtis Institute of Music που θα παρουσιάσουν αριστουργήματα της παγκόσμιας μουσικής ιστορίας.
Μουσικοί περίπατοι από την ΚΟΑ σε μουσεία του Δικτύου ΠΙΟΠ
19.05.2016 12:31
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών (ΚΟΑ) εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους, στο πλαίσιο της δράσης «Μουσικοί Περίπατοι στα Μουσεία», οργανώνοντας σειρά εκδηλώσεων σε μουσεία του Δικτύου ΠΙΟΠ.
Ακύρωση - Το Rock του μέλλοντός μας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
13.05.2016 11:42
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά υποδέχεται τη νέα γενιά της εναλλακτικής μουσικής σκηνής μας, το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 7.00 μ.μ. - Η συναυλία ακυρώνεται
Next Time Passions: 25 χρόνια Indie Pop live στο Ρομάντσο
27.04.2016 15:44
Οι Next Time Passions, το συγκρότημα που σηματοδότησε την αρχή της εγχώριας indie σκηνής, γιορτάζουν 25 χρόνια μουσικής πορείας. Με αφορμή την πρώτη τους live εμφάνιση το 1991, οι ανανεωμένοι Next Time Passions ανεβαίνουν στη σκηνή του Ρομάντσο με σκοπό να μας περιβάλουν με το λεπτό, νοσταλγικό τους ήχο. Νέες μελωδίες, αλλά και άλλες, πιο παλιές και αγαπημένες, διηγούνται την ιστορία της ελληνικής εναλλακτικής indie pop μουσικής μέχρι σήμερα.
Ο John Abercrombie και ο Rudy Linka live στο Gazarte
08.03.2016 13:57
Δύο "guitar masters" στη σκηνή του GAZARTE! John Abercrombie and Rudy Linka. Δύο μεγάλοι δεξιοτέχνες της κιθάρας στη σκηνή του GAZARTE. Ο λυρικός ήχος του Rudy Linka συναντά τον ηλεκτρικό ήχο του John Abercrombie και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον μοναδικό! Με ιδιαίτερη αδυναμία στον αυτοσχεδιασμό, μας καλούν σε ένα ευφυές «παιχνίδι» όπου η Jazz αποκτά νέα χροιά!