Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Tango Pasion!

Tango Pasion!
Το Tango Pasion ξεκίνησε από το Μπουένος Άιρες, ταξίδεψε στο Μπρόντγουεϊ, σάρωσε στο πέρασμά του Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία και Μέση Ανατολή, ξεσήκωσε κοινό και κριτικούς στο θέατρο Champs-Ιlysιes στο Παρίσι και επιστρέφει στην Αθήνα με τη νέα του παράσταση Ϊltimo Tango!

Η ομάδα που μύησε το ελληνικό κοινό στον αργεντίνικο χορό και αγαπήθηκε όσο καμία άλλη, έρχεται στο Θέατρο Badminton για να μας αποκαλύψει τα καλά κρυμμένα μυστικά του πιο αισθησιακού χορού σε ένα απολαυστικό δίωρο.

Έξι ζευγάρια, το νέο αστέρι του χορού Leonardo Luizaga, η βραβευμένη μπάντα Sexteto Stazo Mayor με τον αιώνιο «έφηβο» μάστερ του μπαντονεόν, Luis Stazo, και οι μαγευτικές φωνές των Marcela Rios και Nestor Rolan, θα μας ταξιδέψουν μέσα από 30 διαδοχικά λαμπερά θεατρικά ταμπλό σε όλη την ιστορία του τάνγκο .

Το Tango Pasion αποτελείται από τα πιο «δυνατά» ονόματα του τάνγκο και η ιστορία του ξεκινά το 1992, όταν τέσσερις σπουδαίες καλλιτεχνικές προσωπικότητες (Ηector Zaraspe, Mel Howard, Jose Libertella, Ricardo Carpani) αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα θέαμα που θα συνέχιζε την παράδοση του θρυλικού Tango Argentino (των Ηector Orezzoli και Claudio Segovia), της παράστασης που έβγαλε το1983 οριστικά το τάνγκο από τα σύνορα της πατρίδας του και το διέδωσε σε όλο τον κόσμο.

Σχετικές ειδήσεις
Ριχάρδος ο Γ', για δεύτερη χρονιά στο Σύγχρονο Θέατρο
28.11.2016 11:01
Η παράσταση «Ριχάρδος ο Γ» σε σκηνοθεσία του Τάκη Τζαμαργιά, συνεχίζεται για 2η χρονιά στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου, με την Καίτη Κωνσταντίνου, ως performer Ριχάρδο, να κερδίζει κοινό και κριτικούς.
Κόλχαας, του Χάινριχ φον Κλάιστ για 2η χρονιά στο ΚΕΤ
03.11.2016 14:35
Η παράσταση που ενθουσίασε τους κριτικούς και αγαπήθηκε από το κοινό, συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων. Ο Michael Kohlhaas καλπάζει ξανά μέσα από τον συγκλονιστικό μονόλογο του Νίκου Αλεξίου.
Φιλοκτήτης, του Γιάννη Ρίτσου για λίγες παραστάσεις στο Βρυσάκι
30.08.2016 13:49
Η Σίσσυ Παπαθανασίου συναντά τον Ένκε Φεζολλάρι και μας παρουσιάζουν τον Φιλοκτήτη του Γιάννη Ρίτσου: η παράσταση που παρουσιάστηκε στο «ELAIώNAS Festival 2016» και, στη συνέχεια, ταξίδεψε στο Φεστιβάλ Βόλου και στο Bουκουρέστι στο UNDERCLOUD - Festival de Teatru Independent de Orice, έρχεται στο Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης & Δράσης: από τις 5 Σεπτεμβρίου, και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, για 8 μόνο παραστάσεις.
Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη: η παράσταση στην Αττική
25.08.2016 16:10
Η παράσταση του πολυβραβευμένου Δήμου Αβδελιώδη, που ξεκίνησε από πέρσι το καλοκαίρι σαν παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και καθήλωσε χιλιάδες θεατές, συνεχίζει την περιοδεία της με παραστάσεις στην Αττική.
Φάουστ του Γιόχαν Βόλφγκανγκ Γκαίτε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
26.01.2016 12:39
Η παράσταση που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, έρχεται στην Θεσσαλονίκη για τρεις μόνο παραστάσεις!