Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

The Beatles Tribute Project από την Καμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

The Beatles Tribute Project από την Καμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Οι μουσικοί της Καμεράτα παίζουν και πάλι με… τα “Σκαθάρια”! To Beatles Tribute Project επιστρέφει στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών!


Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου (ώρα 20:30), στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, οι μουσικοί της Καμεράτα παρουσιάζουν τα πιο γνωστά τραγούδια των Beatles, σε ευφάνταστες συμφωνικές ενορχηστρώσεις του Νίκου Πλατύραχου, που διατηρούν το μοναδικό ύφος και τη δυναμική των τραγουδιών, εμπλουτίζοντάς τα με το μεγαλείο του συμφωνικού ήχου. Τα δημοφιλή «Σκαθάρια» από το Λίβερπουλ που υπέγραψαν μερικά από τα καλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών και αποτελούν μέχρι σήμερα παγκόσμιο φαινόμενο, ενσαρκώνονται στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής από τέσσερις νέους και ταλαντούχους ερμηνευτές!


To ρόλο των τεσσάρων «Σκαθαριών» αναλαμβάνουν οι Βασίλης Κούρτης, Φαίδων Φαρίντ, Άρης Πλασκασοβίτης και Αποστόλης Ψυχράμης.


Special guest: Οι ΜΕΛΙSSES


Μουσικοί της Καμεράτα
Μουσική διεύθυνση: Νίκος Πλατύραχος
ΜUSICA, Χορωδία των Φίλων της Μουσικής
Διεύθυνση Χορωδίας: Δημήτρης Μπουζάνης


All you need is love, στο Μέγαρο Μουσικής, αποκλειστικά για συνδρομητές COSMOTE, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν την συναυλία με 2 εισιτήρια στην τιμή του 1!


Εκδήλωση αποκλειστικά για τους συνδρομητές της COSMOTE

Σχετικές ειδήσεις
Πρωτοχρονιά με Άρωμα Βιέννης από την Καμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
14.12.2016 11:52
Πιστή στο ραντεβού της με την αρχή της καινούργιας χρονιάς, οι μουσικοί της κοσμοαγάπητης Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, ή Αrmonia Atenea, όπως είναι διεθνώς γνωστή, υπό τη διεύθυνση του χαρισματικού, κορυφαίου έλληνας μαέστρου Γιώργου Πέτρου, μας εισάγουν στο 2017, με το στροβιλισμό των βιεννέζικων βαλς.
«The Beatles Tribute Project» αποκλειστικά για συνδρομητές COSMOTE στο Μέγαρο Μουσικής
02.12.2016 15:20
Το «The Beatles Tribute Project», μια βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αφιερωμένη στη μουσική των θρυλικών Σκαθαριών, μπορούν, μέσω του COSMOTE DEALS for YOU, να απολαύσουν αποκλειστικά οι συνδρομητές COSMOTE στις 7 Δεκεμβρίου, με 2 εισιτήρια στην τιμή του 1.
Τα Carmina Burana του Καρλ Ορφ, από την Καμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
10.11.2016 14:38
Μετά την επιτυχία στο Ηρώδειο, η Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής παρουσιάζει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, υπό την διεύθυνση του πολυβραβευμένου αρχιμουσικού Γιώργου Πέτρου, το γνωστότερο συμφωνικό - χορωδιακό έργο του 20ού αιώνα: τα πολυαγαπημένα Carmina Burana του γερμανού συνθέτη και μουσικοπαιδαγωγού Κάρλ Όρφ.
Ανακαλύπτοντας τον Ροσσίνι: Ο Franco Fagioli με την Καμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
07.10.2016 10:53
Ο διάσημος κόντρα τενόρος Franco Fagioli συμπράττει με την Καμεράτα και τον πολυβραβευμένο μαέστρο Γιώργο Πέτρου την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Παίξε, Τσιγγάνε, το βιολί: Ένα αποκριάτικο πάρτι από την Καμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
01.03.2016 17:06
Η Καμεράτα και ο διακεκριμένος μαέστρος Μιχάλης Οικονόμου μας προσκαλούν σε ένα αλλιώτικο αποκριάτικο πάρτι με έργα εμπνευσμένα από τις μουσικές των τσιγγάνων, που θα γίνει την Παρασκευή 11 Μαρτίου στις 9 το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!