Η βραβευμένη με Grammy μπάντα, Bon Jovi κυκλοφορεί το This House Is Not for Sale, το δέκατο τέταρτο studio album τους το οποίο αντικατοπτρίζει την ακεραιότητα, τη μακροχρόνια κληρονομιά, και το -ισχυρότερο από ποτέ- ‘δέσιμο’ ενός από τα μεγαλύτερα rock acts στον κόσμο.

Το εξώφυλλο του άλμπουμ έκανε το ντεμπούτο του πρώτα στους fans στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης των Bon Jovi και είναι μια εντυπωσιακή ασπρόμαυρη εικόνα ενός ιστορικού σπιτιού που στέκεται επάνω σε βαθιές ρίζες του καλλιτέχνη Jerry Uelsmann. Από τη στιγμή που ο frontman Jon Bon Jovi είδε την εικόνα πριν από μερικά χρόνια, το ισχυρό statement τον ενέπνευσε. Στην πραγματικότητα, ήταν στο μυαλό του, ενώ έγραφε το πρόσφατο single του άλμπουμ “This House Is Not For Sale“.

“Αυτή η εικόνα είπε την ιστορία μας … τώρα είναι το εξώφυλλο του άλμπουμ μας” λέει ο Jon και συνεχίζει για το single “αυτό το τραγούδι είναι για την ακεραιότητα και τι ‘περάσαμε’ αυτά τα τρία τελευταία χρόνια. Ήρθαμε ακόμη πιο κοντά και, όπως λέει το τραγούδι, “αυτή η καρδιά, αυτή η ψυχή, αυτό το σπίτι δεν είναι προς πώληση”.

Το κομμάτι This House Is Not for Sale, έχει ήδη σκαρφαλώσει στο Top 10 του AC Radio Chart– που είναι το υψηλότερο ντεμπούτο στα charts που έχουν σημειώσει οι Bon Jovi. Έχουν επίσης εμφανιστεί στα The Ellen DeGeneres Show, Good Morning America, Nightline, harlie Rose, Howard Stern, People and Billboard Magazine.

Αυτή θα είναι η πρώτη μεγάλη κυκλοφορία των Bon Jovi από το What About Now (2013), το 3ο συνεχόμενο πολυπλατινένιο άλμπουμ τους, που έφτασε το #1 στο Top 200 (τα άλλα δύο ήταν το Lost Highway το 2007, και το The Circle το 2009).

Οι Bon Jovi ανακοίνωσαν ότι η This House Is Not for Sale Tour, από τη Live Nation, θα ξεκινήσει το Φεβρουάριο του 2017. Η ροκ μπάντα θα παρουσιάσει ύμνους, αγαπημένα κομμάτια του κοινού και τραγούδια από το νέο άλμπουμ τους, This House Is Not for Sale. Με κάθε εισιτήριο που αγοράζουν, οι θαυμαστές θα παίρνουν δώρο και μια κόπια του This House Is Not For Sale.

Αυτή θα είναι η πρώτη «έξοδος» του γκρουπ από το 2013 και την περιοδεία τους, Because We Can World Tour, που ήταν η τρίτη tour, σε διάρκεια 6 χρόνων, που αναδείχθηκε #1 σε εισπράξεις στον κόσμο (κάτι που είχαν κατορθώσει μόνο οι Rolling Stones παλαιότερα). Η κληρονομιά των Bon Jovi στο χώρο των συναυλιών αναγνωρίστηκε κι επίσημα στις 9 Νοεμβρίου με το βραβείο “Legend of Live”,  που τους απονεμήθηκε στην εκδήλωση Billboard Touring Conference & Awards.