Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Φίλιππος Πλιάτσικας & friends στη Θεσσαλονίκη

Φίλιππος Πλιάτσικας & friends στη Θεσσαλονίκη
Ο νέος προαύλιος χώρος του FIX στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να υποδεχτεί, την Τρίτη 16 Ιουνίου, τον Φίλιππο Πλιάτσικα, παρέα με τον Διονύση Τσακνή, τον Βασίλη Καζούλη και τον Mc Yinka για μια βραδιά γιορτινή και ονειρική!

Μετά την Αθήνα και το στάδιο Καραϊσκάκη, έρχεται και η σειρά της Θεσσαλονίκης, όπου ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα παρουσιάσει τραγούδια της πρόσφατης δισκογραφίας του, αλλά και τα παλαιότερα από την εποχή των Πυξ- Λαξ.

Στο πλάι του ο Διονύσης Τσακνής και ο Βασίλης Καζούλης θα μοιραστούν την εμπειρία και την σκηνή , ενώ ο Mc Yinka θα δώσει το ρυθμό με τραγούδια της επερχόμενης δισκογραφικής δουλειάς του…
 
Σ’ αυτή τη γιορτή… μπάσο παίζει ο Αλέκος Αράπης, μέλος των Απροσάρμοστων και επί χρόνια συνεργάτης του Παύλου Σιδηρόπουλου, τύμπανα ο Πάνος Τόλιος, ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Ξύλινων Σπαθιών, τσέλο η Ειρήνη Αναστασίου, πλήκτρα ο Γιάννης Σκούταρης, ηλεκτρική κιθάρα ο Αλέκος Βουλγαράκης, στα φωνητικά, ακορντεόν και ακουστική κιθάρα η Νίκη Γρανά, τα φώτα και τις προβολές σχεδιάζει ο Περικλής Μαθιέλης και τον ήχο φροντίζει ο Νίκος Παππάς .

Σχετικές ειδήσεις
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα
10.02.2017 15:43
Με έναν καινούργιο δίσκο που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017 και μία πορεία που μετρά πάνω από 2 δεκαετίες στις αποσκευές του, ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα κάνει στάση για 4 Σάββατα στη μουσική σκηνή Σφίγγα. 
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας συναντά τον B. D. Foxmoor στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
09.11.2016 17:02
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο B. D. Foxmoor (Active Member) θα βρεθούν μαζί στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, για να παρουσιάσουν τρεις μουσικές βραδιές με τίτλο Παραπόρτι.
Αναβολή - Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με το Rock της Δυτικής Όχθης live στο Θέατρο Βράχων
30.06.2016 16:23
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας παρουσιάζει το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Βράχων την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016. - Η συναυλία αναβάλλεται
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με το
29.06.2016 11:22
Το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016, ο γνωστός τραγουδοποιός και ερμηνευτής Φίλιππος Πλιάτσικας έρχεται στο Αίγιο, στο Υπαίθριο Θέατρο “Γιώργος Παππάς”, για να ταξιδέψει με τους φίλους του με το "Rock της Δυτικής Όχθης".
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας τον Ιούλιο στο Θέατρο Πέτρας: Η προπώληση ξεκίνησε
18.03.2016 10:32
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα παρουσιάσει Το Rock της Δυτικής Όχθης την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016, στο Θέατρο Πέτρας, με συνοδοιπόρους τους Γιάννη Ζουγανέλη, Λάκη Παπαδόπουλο και Μίλτο Πασχαλίδη. Η προπώληση ξεκίνησε!