Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Φίλιππος Πλιάτσικας & friends στη Θεσσαλονίκη

Φίλιππος Πλιάτσικας & friends στη Θεσσαλονίκη
Ο νέος προαύλιος χώρος του FIX στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να υποδεχτεί, την Τρίτη 16 Ιουνίου, τον Φίλιππο Πλιάτσικα, παρέα με τον Διονύση Τσακνή, τον Βασίλη Καζούλη και τον Mc Yinka για μια βραδιά γιορτινή και ονειρική!

Μετά την Αθήνα και το στάδιο Καραϊσκάκη, έρχεται και η σειρά της Θεσσαλονίκης, όπου ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα παρουσιάσει τραγούδια της πρόσφατης δισκογραφίας του, αλλά και τα παλαιότερα από την εποχή των Πυξ- Λαξ.

Στο πλάι του ο Διονύσης Τσακνής και ο Βασίλης Καζούλης θα μοιραστούν την εμπειρία και την σκηνή , ενώ ο Mc Yinka θα δώσει το ρυθμό με τραγούδια της επερχόμενης δισκογραφικής δουλειάς του…
 
Σ’ αυτή τη γιορτή… μπάσο παίζει ο Αλέκος Αράπης, μέλος των Απροσάρμοστων και επί χρόνια συνεργάτης του Παύλου Σιδηρόπουλου, τύμπανα ο Πάνος Τόλιος, ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Ξύλινων Σπαθιών, τσέλο η Ειρήνη Αναστασίου, πλήκτρα ο Γιάννης Σκούταρης, ηλεκτρική κιθάρα ο Αλέκος Βουλγαράκης, στα φωνητικά, ακορντεόν και ακουστική κιθάρα η Νίκη Γρανά, τα φώτα και τις προβολές σχεδιάζει ο Περικλής Μαθιέλης και τον ήχο φροντίζει ο Νίκος Παππάς .

Σχετικές ειδήσεις
Αναβολή - Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με το Rock της Δυτικής Όχθης live στο Θέατρο Βράχων
30.06.2016 16:23
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας παρουσιάζει το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Βράχων την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016. - Η συναυλία αναβάλλεται
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας τον Ιούλιο στο Θέατρο Πέτρας: Η προπώληση ξεκίνησε
18.03.2016 10:32
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα παρουσιάσει Το Rock της Δυτικής Όχθης την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016, στο Θέατρο Πέτρας, με συνοδοιπόρους τους Γιάννη Ζουγανέλη, Λάκη Παπαδόπουλο και Μίλτο Πασχαλίδη. Η προπώληση ξεκίνησε!
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Gazi Live
03.02.2016 12:10
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι εδώ! Στο Γκάζι Live σε μια σπάνια μουσική συνύπαρξη. Για ένα βράδυ μόνο… Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, με ιστορίες του ”Rock της Δυτικής Όχθης”, σε μία ξεχωριστή και μοναδική μουσική παράσταση γεμάτη εναλλαγές και εκπλήξεις. Καλεσμένοι του δύο απ’ τα σημαντικότερα συγκροτήματα της μεγάλης μουσικής οικογένειας που γεννήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’90, οι Μπλε και οι Εκείνος & Εκείνος.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Άβατο live stage
03.11.2015 12:21
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα βρεθεί για δύο συναυλίες στο Άβατο live stage στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας μια αναδρομή με αφορμή τον δίσκο Το Rock της Δυτικής όχθης.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας live στο Ρυθμός Stage
02.11.2015 13:52
Ξεκινώντας το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 και συνολικά για 4 Σάββατα ο Φίλιππος Πλιάτσικας πραγματοποιεί μία αναδρομή στο χρόνο και στα τραγούδια από την εποχή των Πυξ Λαξ μέχρι και σήμερα, στο Ρυθμός Stage.