Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Velvet Condom για ένα εναλλακτικό electro show!

Velvet Condom για ένα εναλλακτικό electro show!
Το Tiki υποδέχεται τους Γερμανούς Velvet Condom, οι οποίοι θα μας φέρουν για πρώτη φορά σε επαφή με την ιδιαίτερη electro shoegaze darkwave pop μουσική τους!

Οι Velvet Condom, σχηματισμένοι το 2005 στο Στρασβούργο από τους Alice Von (φωνή, κιθάρα, πλήκτρα) και Oberst Panizza (programming, keyboards) παίζουν κυρίως 80’s electro-pop - στα καλύτερα της - και indie shoegaze. Έτσι, κατά ένα παράδοξο τρόπο δημιουργείται ένας ξεχωριστός συνδυασμός που τους προσδίδει μια κομψή ιδιαιτερότητα.

Είναι ήδη γνωστοί σε Γερμανία, Γαλλία και Αγγλία, με πολλές ζωντανές εμφανίσεις δίπλα σε ονόματα όπως Vive la fete, Who made who, Lesbians on Ecstasy, Jad Wio, A Frames, Wiggs, Swan Danger  κ.ά.

Στο live τους, στις 7 Ιουνίου, στα δικά μας μέρη, είναι και η σειρά μας να πειστούμε πως πρόκειται για μία πολύ ξεχωριστή μπάντα!

Σχετικές ειδήσεις
Η Monika παρουσιάζει τους Planet Tiki σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο
09.09.2016 12:48
Έχοντας ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Λονδίνο, το Παρίσι και οι Bρυξέλλες, η Μόνικα, με την full band της αποτελούμενη από 4 εκ των πλέον ταλαντούχων και ανερχόμενων μουσικών της νεοϋορκέζικης σκηνής, τους Planet Tiki, φέρνει την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του show τους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο.
Οι Kadebostany live στο Βοτανικός live stage (νέα ημερομηνία)
28.04.2016 17:10
Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Kadebostany έρχονται ξανά στη χώρα μας για ένα δυναμικό σετ με το γνωστό μείγμα balcan, electro, pop, αλλά και hip hop, bossa nova και tango.
Ο Panda Dub live στο Βοτανικός live stage
08.04.2016 13:47
Αν έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως θα ήταν να βρεθείτε επιβάτες σ’ ένα διαστημικό σκάφος που τη θέση του οδηγού έχει πάρει ένα Panda, μπορείτε να λάβετε την απάντηση σας το Σάββατο 21 Μαΐου που αναχωρεί το σκάφος του Panda Dub από το ακρωτήριο του Βοτανικός live stage, για ένα ταξίδι με προορισμό άγνωστους μουσικούς πλανήτες στον γαλαξία του Cosmic Electro Dub.
Οι Κουμπάροι - Βασίλης Τσιτσάνης και Γιάννης Παπαϊωάννου: μια μουσική παράσταση στο Ίλιον Plus
16.02.2016 10:58
Μια ιδιαίτερη μουσικοθεατρική παράσταση εμπνευσμένη από τη ζωή και το έργο των σπουδαίων συνθετών Βασίλη Τσιτσάνη και Γιάννη Παπαϊωάννου, θα παρουσιαστεί για τρεις βραδιές στη μουσική σκηνή “ΙΛΙΟΝ plus’’, τις Δευτέρες 22, 29 Φεβρουαρίου και 7 Μαρτίου 2016.
Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
18.12.2015 10:21
Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο υποδέχεται τις γιορτές σε μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά με πασίγνωστες μελωδίες του κλασικού ρεπερτορίου που θα πλημμυρίσουν την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 την Αίθουσα του Βωμού.