Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Velvet Condom για ένα εναλλακτικό electro show!

Velvet Condom για ένα εναλλακτικό electro show!
Το Tiki υποδέχεται τους Γερμανούς Velvet Condom, οι οποίοι θα μας φέρουν για πρώτη φορά σε επαφή με την ιδιαίτερη electro shoegaze darkwave pop μουσική τους!

Οι Velvet Condom, σχηματισμένοι το 2005 στο Στρασβούργο από τους Alice Von (φωνή, κιθάρα, πλήκτρα) και Oberst Panizza (programming, keyboards) παίζουν κυρίως 80’s electro-pop - στα καλύτερα της - και indie shoegaze. Έτσι, κατά ένα παράδοξο τρόπο δημιουργείται ένας ξεχωριστός συνδυασμός που τους προσδίδει μια κομψή ιδιαιτερότητα.

Είναι ήδη γνωστοί σε Γερμανία, Γαλλία και Αγγλία, με πολλές ζωντανές εμφανίσεις δίπλα σε ονόματα όπως Vive la fete, Who made who, Lesbians on Ecstasy, Jad Wio, A Frames, Wiggs, Swan Danger  κ.ά.

Στο live τους, στις 7 Ιουνίου, στα δικά μας μέρη, είναι και η σειρά μας να πειστούμε πως πρόκειται για μία πολύ ξεχωριστή μπάντα!

Σχετικές ειδήσεις
Οι Alcest live στο Fuzz Live Music Club!
03.02.2017 10:35
Οι Γάλλοι Alcest, πρωτοπόροι του post metal / shoegaze ή “blackgaze” ήχου, επιστρέφουν στην Αθήνα για το πρώτο τους μεγάλο headline show, τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στο Fuzz Live Music Club!
O Wax Tailor επιστρέφει για δύο live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
04.11.2016 10:20
O Wax Tailor - o διάσημος Γάλλος μουσικός / παραγωγός της downtempo / electro hip-hop σκηνής και δημιουργός μεγάλων επιτυχιών όπως το “Que Sera”, το “Say Yes” (feat. ASM) και το “The Games You Play” - επιστρέφει στην Ελλάδα, μαζί με την μπάντα του και με ένα ολοκαίνουριο album στις αποσκευές του (“By Any Beats Necessary”), για δύο μοναδικές συναυλίες, την Παρασκευή 17 Μαρτίου στο Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη) και το Σάββατο 18 Μαρτίου στο Fuzz Live Music Club (Αθήνα).
The Electric Swing Circus live στο Half Note
26.10.2016 16:20
Non-stop χορευτικό mood swing και ιδιαίτερη electro και jazz γοητεία χαρακτηρίζουν τη μουσική των The Electric Swing Circus, του εκρηκτικού Βρετανικού συγκροτήματος που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα να μας απογειώσει!
Οι Kadebostany live στο Βοτανικός live stage (νέα ημερομηνία)
28.04.2016 17:10
Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Kadebostany έρχονται ξανά στη χώρα μας για ένα δυναμικό σετ με το γνωστό μείγμα balcan, electro, pop, αλλά και hip hop, bossa nova και tango.
Ο Panda Dub live στο Βοτανικός live stage
08.04.2016 13:47
Αν έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως θα ήταν να βρεθείτε επιβάτες σ’ ένα διαστημικό σκάφος που τη θέση του οδηγού έχει πάρει ένα Panda, μπορείτε να λάβετε την απάντηση σας το Σάββατο 21 Μαΐου που αναχωρεί το σκάφος του Panda Dub από το ακρωτήριο του Βοτανικός live stage, για ένα ταξίδι με προορισμό άγνωστους μουσικούς πλανήτες στον γαλαξία του Cosmic Electro Dub.