Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Low bap ετών 17!

Low bap ετών 17!
Το αφιερωματικό Active Member Festival έρχεται κλείνοντας 17 χρόνια μουσικής δημιουργίας και οι άνθρωποί του το γιορτάζουν επί σκηνής παρέα με μέλη και φίλους της low bap οικογένειας.

Έτσι, φέτος, μπορούμε να μιλάμε για 17 ολόκληρα χρόνια hip hop πορείας, η οποία ύμνησε τη δημιουργία, τη σκέψη, τη δράση και τις καλές προθέσεις απέναντι στη ζωή και στους ανθρώπους, διατηρώντας ακόμη όλα τα προσόντα για να συνεχίσει να επιδρά θετικά στο μυαλό και στην καρδιά μας.

Η γιορτή θα γίνει στις 26 Ιουνίου στην Τεχνόπολη , υπό τον τίτλο Active Member Tribute Festival, που θα φέρει μαζί επί σκηνής τους Flaco, Χνάρια, Oscura Vista, Dj Moya και Ponte της ελληνικής low bap σκηνής, καθώς και τους Rodney P και Skitz, τους «πατριάρχες» της βρετανικής Hip Hop σκηνής.

Από το μεσημέρι θα γίνονται dj και producer workshop, αλλά και έκθεση συλλεκτικών δίσκων βινυλίου, βιβλίων φωτογραφιών και προβολή ταινιών και ντοκιμαντέρ .

Επίσης, σε αυτό το φεστιβάλ-γιορτή θα προβληθεί για πρώτη φορά το «Madmoana» Project, μια πρωτοποριακή  παραγωγή, ένα οπτικοακουστικό άλμπουμ με τραγούδια φτιαγμένα εξ ολοκλήρου με φυσικούς ήχους – ήχους κυμάτων, τρένου, μηχανημάτων, βροχής, διαδήλωσης, σιωπής – που αναδεικνύει για άλλη μια φορά την εφευρετικότητα και τη σπάνια έμπνευση του B.D. Foxmoor.

Τέλος, το Active Member Festival θα είναι η πρώτη live streaming συναυλία στη χώρα μας και θα μεταδοθεί σε πραγματικό χρόνο από το site : http://www.tvxs.gr/.

Σχετικές ειδήσεις
Από την Ελλάδα για τη Ρωσία με αγάπη, με τη Ντόρα Μπακοπούλου στο Μέγαρο Μουσικής
09.01.2017 17:07
Η Ντόρα Μπακοπούλου επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με ένα πρόγραμμα, στο οποίο ο λυρισμός της ρωσικής ψυχής συναντά τη σύγχρονη ελληνική δημιουργία, μέσα από έργα Τσαϊκόφσκι, Ραχμάνινοφ, Σκριάμπιν, Γυφτάκη, Κουρουπού και Κουμεντάκη.
Vinyl In The City: Η Μουσική και τα Βινύλια γιορτάζουν μαζί!
14.06.2016 11:15
Χιλιάδες βινύλια θα «ανθίσουν» στην Πλατεία Πρωτομαγιάς στο Πεδίον του Άρεως στο πρώτο open air Παζάρι Δίσκων που θα συμβεί στο κέντρο της πόλης την Τρίτη 21 (Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής), την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016, με ελεύθερη είσοδο στα πλαίσια της 17ης Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής !
Η ΚΟΘ συναντά τη MOYSA για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής
14.06.2016 10:29
Η Κ.Ο.Θ. και ο Ο.Μ.Μ.Θ. γιορτάζουν για μία ακόμη χρονιά μαζί την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής στις 21 Ιουνίου 2016, με την MOYSA.
Η Ενάτη του Μπετόβεν για την Ημέρα της Ευρώπης στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
05.05.2016 11:55
Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζουν μαζί την ‘Ημέρα της Ευρώπης’ στις 9 Μαΐου 2016, με την κολοσσιαία Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν, με την υποστήριξη της Αυστριακής Πρεσβείας στην Αθήνα.
Οι
27.04.2016 15:09
Το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, στον Σταυρό του Νότου Plus, οι «Εκείνος + Εκείνος» γιορτάζουν τον πρώτο χρόνο της επιστροφής τους αλλά και τη δημιουργία του νέου τους δίσκου με τίτλο "Μέτρα με τέχνη τον καιρό".