Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Mind the gap!

Mind the gap!
Στο σταθμό του ηλεκτρικού στο Θησείο γράφει με τρομακτικά γράμματα ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕΝΟ. Στο ποιό; Η θεατρική ομάδα ΑRTNO έρχεται με ένα πολύ σχετικό και χιουμοριστικό έργο .

Η παράσταση θυμίζει devised theater, θυμίζει performance, θυμίζει κι εκείνο το βιβλίο που έχει πέσει πίσω από τη βιβλιοθήκη ... θυμίζει και μια ταινία που μιλάει για όνειρα.

Με λίγα λόγια, το έργο φτιάχτηκε από την ομάδα, αφού πρώτα έκλεψαν τον Max Tegmark, τον Τομ Πόμπινς, τον Γραμματικάκη, τον Gondry, τη Δημουλά, μερικά blogs κι άλλα...

Το σκηνικό μοιάζει κάπως έτσι: dream tip: μέθοδος ερμηνείας των ονείρων. Πάρτε δύο καρέκλες. Τοποθετήστε τις αντικρυστά. Δημιουργήστε μια εικόνα στο μυαλό σας για τον υποσυνείδητο εαυτό σας, ο οποίος κάθεται στην άλλη καρέκλα. Απαντήστε. Επιστρέψτε στην αρχική θέση και συνεχίστε.

Προσοχή: Mind the gap!

Παίζουν: Μαριάννα Τζανή, Δανάη Αμανατίδου, Χριστίνα Μπιρμπίλη - Καραλέκα, Θωμαή Ουζούνη, Τάσος Τσουκάλης - Δημητριάδης , Νικίας Φονταράς. Σκηνοθεσία: Κίρκη Καραλή, σκηνογραφική επιμέλεια: Ηλένια Δουλαδίρη.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Amazing Dio και τα Mind Games στο Faust
29.12.2016 11:53
Γέλιο, μαγεία και μυστήριο στην πιο ανατρεπτική παράσταση της Αθήνας. Ο Amazing Dio και τα MIND GAMES, μετά την επιτυχία τους στο El Convento Del Arte και το Passport Κεραμεικός έρχονται για 4 μοναδικές παραστάσεις στο FAUST! 
Τρεις άδειες καρέκλες, του Γιάννη Σκαρίμπα στο Θέατρο Άβατον
22.12.2016 12:47
Το Θέατρο Άβατον παρουσιάζει το έργο του Γιάννη Σκαρίμπα, Τρεις άδεις καρέκλες, σε διασκευή Νίκου Κυριακίδη και Πελαγίας Μπότση, από τις 22 Ιανουαρίου 2017.
Το θησείον, ‘ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ υποδέχεται δυναμικά τη θεατρική σεζόν 2016-2017!
05.10.2016 14:19
Το θησείον, ‘ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ, εγκαινιάζει τη νέα θεατρική του σεζόν 2016-2017 παρουσιάζοντας μια ενδιαφέρουσα θεατρική παλέτα, με νέες παραγωγές και επαναλήψεις παραστάσεων που είχαν ιδιαίτερη απήχηση στο θεατρόφιλο κοινό της Αθήνας, δίνοντας χώρο και έμφαση κυρίως σε νέες δημιουργικές δυνάμεις του θεάτρου. Παράλληλα, παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα παραστάσεων παιδικού και εφηβικού περιεχομένου στοχεύοντας όχι μόνο σε ενήλικες, αλλά και στη θεατρική καλλιέργεια και εκπαίδευση του μικρότερου ηλικιακά θεατρόφιλου κοινού.
Mind Games με τον Amazing Dio στο PassPort Κεραμεικός
29.09.2016 15:49
Ο Amazing Dio και τα MIND GAMES από την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 και κάθε Πέμπτη στις 22:00 θα βρίσκονται στο PassPort Κεραμεικός.
Πρόγραμμα της Ομάδας Νάμα για την θεατρική περίοδο 2016-2017
26.08.2016 10:53
Η θεατρική Ομάδα Νάμα της Ελένης Σκότη και του Γιώργου Χατζηνικολάου την φετινή θεατρική περίοδο για πρώτη φορά θα δραστηριοποιηθεί ταυτόχρονα σε δύο θέατρα με τέσσερις παραστάσεις.