Κάθε τέλος της σχολικής χρονιάς οι σπουδαστές, αλλά και οσοι απόφοιτοι επιθυμούν, της Ελεύθερης Σπουδής Φωτογραφίας παρουσιάζουν μια σειρά φωτογραφιών πάνω σε ενα θέμα. Φέτος η ιδέα που έπεσε ηταν να οπτικοποιήσουν τους στίχους του τραγουδιού του Γιάννη Αγγελάκα.

Στην ομαδική αυτή εκθεση των σπουδαστών δεν μπορούσε να μην συμμετέχει και ο καθηγητής τους Kίμων Aξαόπουλος, καθώς πιστεύει ακράδαντα πως ενας συνειδητοποιημένος δάσκαλος πρέπει πάντοτε να παραμένει ενεργός συνοδοιπόρος και να παίρνει δύναμη απ τα πετάγματα των μαθητών του μετουσιώνοντάς την σε σοφία…

Tα φωτογραφικά αποτελέσματα της οπτικής αυτής προσέγγισης των συγκεκριμένων στίχων θα παρουσιάζονται στο πολυχώρο Booze Cooperativa σε μία έκθεση που ξεκίνησε στις 14 Μαΐου, και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 24 Μαΐου.

Συμμετέχουν οι: Ιουλία Ανασταστασιάδου, Κίμων Αξαόπουλος, Αλεξάνδρα Δρόσου, Θαλίνα Καρπούζη, Νεκτάριος Κουρής, Νίκος Μανιουδάκης, Έφη Μέντζελου, Σοφία Μυτελέτση, Βίκυ Πέτρου, Δήμητρα Ρεβέλου, Χριστίνα Σαμπαζιώτη, Μαρίνα Τζογανάκη, Γιώργος Φασουλής, Μανός Χαλδαίος.