«Οι 100 ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω» είναι ένας μονόλογος, γεμάτος χιούμορ, αυτοσαρκασμό και υπαρξιακό προβληματισμό στον οποίο πρωταγωνιστεί ο Δημήτρης Φραγκιόγλου. Την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Δημήτρης Μακαλιάς και την πρωτότυπη μουσική ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο ήρωας της παράστασης (Δημήτρης Φραγκιόγλου) μετά από πολλά (ή μήπως λίγα;) χρόνια πορείας στο θέατρο αποφασίζει να κάνει μια παράσταση στην οποία θα ερμηνεύσει τους 100 ρόλους που δεν πρόλαβε έως τώρα. Όμως, μια σειρά από «αναπάντητα ερωτήματα» που κατακλύζουν το μυαλό του, τον σαμποτάρουν. Με διάθεση αυτοσαρκασμού και μέσα από το «δράμα» ενός ηθοποιού σε υπαρξιακό πανικό, ο Δημήτρης Φραγκιόγλου ασχολείται με όλα τα ζητήματα που μπορεί να απασχολούν έναν άντρα σε κρίση ηλικίας, και μιλάει επί της ουσίας για την αγωνία της αποδοχής και το φόβο της απόρριψης, σε μια κοινωνία που όλα έχουν γίνει «έξυπνα» και αψεγάδιαστα. Στον καταιγιστικό αυτό μονόλογο η ζωή και το θέατρο μπερδεύονται, αναμετρούνται και κονταροχτυπιούνται. Το ποιος θα κερδίσει τελικά αυτή τη μάχη, είναι άλλη ιστορία…

Κείμενο: Δημήτρης Φραγκιόγλου

με τη συνεργασία των: Μαργαρίτα Γερογιάννη – Χριστίνα Παπαδάκη

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μακαλιάς

Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης

Επιμέλεια Κίνησης: Χριστίνα Παπαδάκη

Φωτο: Ελένη Κερολλάρι

Η παράσταση ανεβαίνει για πρώτη φορά στο θέατρο και θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Δεκεμβρίου στο θέατρο Άβατον, όπου και θα παίζεται κάθε Πέμπτη στις 21.30 έως τις αρχές Ιανουαρίου 2017.