Οι τηλεοπτικές συνήθειες αλλάζουν και στην Ελλάδα και πλέον το να περιμένεις μπροστά στην οθόνη κοιτάζοντας το ρολόι αναμένοντας πότε θα ξεκινήσει είτε η ταινία που θες να δεις είτε το νέο επεισόδιο μίας από τις αγαπημένες σου τηλεοπτικές σειρές δεν είναι αυτό που θέλουν οι περισσότεροι τηλεθεατές. Στην εποχή του Διαδικτύου θες να δεις αυτό που σου αρέσει, οπότε το θες και σε οποιαδήποτε συσκευή. Και αν είσαι συνδρομητής της Cosmote TV, αυτό είναι πλέον εφικτό.

Η Cosmote TV είναι το νέο όνομα της πλατφόρμας συνδρομητικής τηλεόρασης του Ομίλου ΟΤΕ. Και μαζί με την επωνυμία λανσάρεται και ένα νέο πακέτο υπηρεσιών, οι οποίες είναι διαθέσιμες με μία απλή κίνηση: Συνδέοντας τον αποκωδικοποιητή σου με το Internet. Το αποτέλεσμα είναι μία hybrid εμπειρία που συνδυάζει την κορυφαία ποιότητα εικόνας της δορυφορικής πλατφόρμας με τις αμφίδρομες δυνατότητες του Διαδικτύου. Πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχείς αν θα προλάβεις να δεις την αγαπημένη σου ταινία ή σειρά επειδή είσαι στο δρόμο ή γενικότερα έχει εμπλακεί σε άλλες υποχρεώσεις. Πολύ απλά, γιατί η πλατφόρμα της Cosmote TV διαθέτει μία ευρεία γκάμα νέων υπηρεσιών, οι οποίες προσφέρουν λύσεις.

Για παράδειγμα, αν είσαι εκτός σπιτιού και θες οπωσδήποτε να δεις την ταινία ή τη σειρά που προβάλλεται εκείνη τη στιγμή στα κανάλια της πλατφόρμας της Cosmote TV, τότε το μόνο που χρειάζεσαι είναι να ανοίξεις το Cosmote TV Go στο smartphone, το tablet ή το φορητό σου υπολογιστή.

 

Σε περίπτωση που γνωρίζεις ότι θα απουσιάζεις από το σπίτι την ώρα της προβολής του αγαπημένου σου προγράμματος, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες της υπηρεσίας εγγραφής προγραμμάτων (PVR). Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρει τη δυνατότητα εγγραφής προγραμμάτων σε εξωτερικό σκληρό δίσκο εκτός και αν έχεις τον αποκωδικοποιητή με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι μπορείς να κάνεις εγγραφή προγραμμάτων εξ αποστάσεως μέσω του Cosmote TV Go, αρκεί να έχεις αποκωδικοποιητή με ενσωματωμένο το σκληρό δίσκο.

Σε περίπτωση που αφαιρεθείς και δεν κάνεις τον προγραμματισμό σου, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς υπάρχει το Cosmote Replay TV που σου επιτρέπει να «γυρίζεις» τον χρόνο πίσω μέχρι και 48 ώρες σε επιλεγμένα κανάλια και να βλέπεις ότι έχει ήδη προβληθεί.

Σε περίπτωση που θες να δεις κάποια από τις ταινίες που μόλις προβλήθηκαν στις κινηματογραφικές αίθουσες, υπάρχει η υπηρεσία Cosmote Cinema On Demand.

Αν από την άλλη πλευρά, απλώς αναζητάς μία καλή ταινία ή ένα καλό ντοκιμαντέρ ή κάποια από τις εκπομπές του Cosmote History, τότε δοκίμασε το Cosmote TV Plus, μία εξαιρετική υπηρεσία με την οποία έχεις στη διάθεση σου οπότε θες και χωρίς καμία χρέωση μία συλλογή από ταινίες και ξένες σειρές από τα κανάλια Cosmote Cinema, όπως και ντοκιμαντέρ και εκπομπές του Cosmote History. Είναι αλήθεια πως οι υπηρεσίες είναι τόσες πολλές που δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο!