Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ο Γιώργος Γεροντής με εκλεκτούς καλεσμένους στο Σταυρό του Νότου

Ο Γιώργος Γεροντής με εκλεκτούς καλεσμένους στο Σταυρό του Νότου

Ο Γιώργος Γεροντής θα βρεθεί την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club, για να παρουσιάσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, παρέα με τον Παντελή Θαλασσινό και τον Γιάννη Χαρούλη.


Από τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, ο Γιώργος Γεροντής μας παρουσιάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Να μη νοιαστείς».


Ο νεαρός Κρητικός τραγουδοποιός ανεβαίνει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου και μας παρουσιάζει τα πρώτα του τραγούδια, πλάι στα αγαπημένα του έντεχνα κομμάτια αλλά και στιγμές της κρητικής παράδοσης.


Μια ευκαιρία να γνωρίσουμε ένα ταλαντούχο τραγουδοποιό και εξαιρετικό μουσικό στα πρώτα του βήματα.


Σε μια μουσική βραδιά με άξονα τα όμορφα, μελωδικά τραγούδια με κρητικό ηχόχρωμα, της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς του με τίτλο «Να Μη Νοιαστείς». Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο Γιώργος και ο Πάρις Περυσινάκης, ενώ οι στίχοι αποτελούν αποκλειστικά «γυναικεία υπόθεση» από τις: Ελένη Σιούφτα, Πασχαλία Παλάζη, Άννα Σωτηριάδη και Γιώτα Βασιλακοπούλου.

 

Κοντά σε αυτά και γνωστά τραγούδια που τον ενέπνευσαν, θαυμάζει και αγαπά, από το σύγχρονο έντεχνο τραγούδι ως την παράδοση του τόπου του, την Κρήτη. 

 

Συμπαραστάτες σε αυτή τη βραδιά ο Παντελής Θαλασσινός (που συμμετέχει και στο δίσκο) και ο Γιάννης Χαρούλης.


Καθώς επίσης και οι εξαιρετικοί μουσικοί: 
Μουσική Επιμέλεια - Λύρα – Μαντολίνο: Πάρις Περυσινάκης, Πιάνο: Άκης Μουχλιανίτης, Μπάσο: Πέτρος Βαρθακούρης, Τύμπανα: Δημήτρης Χριστοδουλάκης, Κιθάρα: Κώστας Ανετάκης, Πνευστά: Αποστόλης Βαγγελάκης

Σχετικές ειδήσεις
19.10.2016 09:41
Ο συνθέτης Γιώργος Καγιαλίκος τρία χρόνια μετά τα «Εννέα κρυμμένα τραγούδια», παρουσιάζει τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο «Φυγή» από τον Μετρονόμο.
Δραμαμίνη και special guests live στο Σταυρό του Νότου
26.04.2016 12:52
Το συγκρότημα Δραμαμίνη θα βρεθεί στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου την Παρασκευή 13 Μαΐου παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους: τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τον George Gaudy!
Ο Γιώργος Μιχαήλ και ο Δημήτρης Βαβλιάρας επιστρέφουν στο Σταυρό του Νότου
18.04.2016 14:57
Οι Κοζανίτες τραγουδοποιοί Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα και έρχονται για άλλη μία εμφάνιση στον Σταυρό του Νότου Plus την Παρασκευή 22 Απριλίου.
O Γιώργος Αετόπουλος ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
29.03.2016 12:09
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 8.30μ.μ., o Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο Σταυρό του Νότου Plus.
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
15.03.2016 15:07
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης φέρνουν στο Σταυρό του Νότου το Σάββατο 2 και το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 την ουσία της κρητικής μουσικής: απλότητα, δεξιοτεχνία και μια αγάπη που προκύπτει από μια σχέση ζωής.