Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Οι Μαρσύας live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Οι Μαρσύας live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί στις 26 Νοεμβρίου στο Γυάλινο – Up Stage σε ένα μουσικό ταξίδι όπου θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά και όχι μόνο.


Όπως οι ίδιοι αναφέρουν "η μουσική ταυτότητα του συγκροτήματος είναι ethnic rock, οι μουσικές μας είναι ένας συνδυασμός της παραδοσιακής με τη ροκ μουσική". Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του "Μαρσύα" 'Ο δρόμος προς το όρος Τμώλον' που κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρεία 'The In Sound', διακρίνεται για τον προσεγμένο ήχο και τον ιδιαίτερο στίχο, που ταξιδεύει το κοινό στην παραδοσιακή μουσική της Ελλάδας, αλλά και ολόκληρης της Μεσογείου.


Το χειμώνα του 2016 εμφανίστηκε δύο φορές στο Γυάλινο μουσικό θέατρο και το καλοκαίρι ακολούθησαν εμφανίσεις στα μεγαλύτερα festival της Ελλάδος.


Τον Οκτώβριο του 2016, το συγκρότημα σε συνεργασία με τον παραγωγό Κώστα Καλημέρη , ''μπαίνει'' στο studio για την επόμενη δισκογραφική του δουλεία. Στις 10 Νοεμβρίου κυκλοφορεί σε digital single το νέο τραγούδι ''Σαν Ανάμνηση'' από το επόμενο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017. Συνθέτης του τραγουδιού είναι ο Χρήστος Πατεράκης και στίχους έχει γράψει ο Χρήστος Πατεράκης με τον Πέτρο Σταυρόπουλο.


Κύριο ρόλο στο μουσικό ταξίδι του "Μαρσύα" έχει το παραδοσιακό λαούτο του Χρήστου Πατεράκη , που χρησιμοποιείται σαν lead guitar και πλαισιώνεται από τα τύμπανα του Πέτρου Σταυρόπουλου, που συνδιάζουν το Διονυσιακό στοιχείο με το groove, το μπάσο του Σταμάτη Σταυρόπουλου και αγκαλιάζεται με την παραδοσιακή ριζίτικη φωνή του Βασίλη Μαλαξιανάκη.

 

Μαρσύας: ο Σάτυρος από τη Φρυγία που εφεύρε τον αυλό και διαγωνίστηκε τον θεό Απόλλωνα στο όρος Τμώλον

 

Ακούστε τους:
https://www.youtube.com/channel/UCWrC6lJfsKl7uZPqW0aJDEg

 

Ακολουθήστε τους:
https://www.facebook.com/marsiasgr/?fref=ts

Σχετικές ειδήσεις
Η Άννα Ψυχογιού live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
24.01.2017 16:14
Η Άννα Ψυχογιού έρχεται από την Κρήτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να μας συστηθεί και να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι «Μ' αρέσει να ζω».
Η Άννα Ψυχογιού live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage
05.12.2016 13:34
Η Άννα Ψυχογιού έρχεται από την Κρήτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να μας συστηθεί και να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι «Έτσι μ' αρέσει να ζω».
Ο Ψαραντώνης για δύο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
21.11.2016 11:27
Ο Ψαραντώνης θα βρεθεί στις αρχές Δεκεμβρίου για δυο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. Μία μουσική παράσταση, που θα περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια από ολόκληρη την δισκογραφία του Ψαραντώνη, καθώς και ανέκδοτα αποσπάσματα από το δίσκο που ηχογραφεί με τίτλο, «Ο Ερωτόκριτος».
Οι Μαρσύας επιστρέφουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
16.03.2016 11:51
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί την Κυριακή 20 Μαρτίου για 2η φορά στο Γυάλινο – UpStage σε ένα μουσικό ταξίδι προς το όρος Τμώλον, με βάρκα την ξεχωριστή μουσική του.
Οι Group PάrΩdy live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
23.02.2016 13:25
Οι Group PάrΩdy, έχοντας στις αποσκευές τους την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά τους «Παράξενοι καιροί» εμφανίζονται για πρώτη φορά στο Γυάλινο - Upstage την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016, για να μοιραστούν τα τραγούδια τους μαζί μας.