Xρόνος Άχρονος” ονομάζεται η νέα εικαστική παρουσίαση της Άννας Αντωνιάδου που εγκαινιάζεται την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στις 7.30 μ.μ. στην γκαλερί Art Zone 42.

Οι δημιουργίες της αποτελούνται από γλυπτικές παραστάσεις καμωμένες κυρίως με το υλικό του μπρούτζου και συνοδευόμενες πολλές φορές από χρώματα και υφάσματα.

Ως θέματα παρατηρούμε παιδικές φιγούρες, καθημερινά στιγμιότυπα και οικεία σύμβολα τύχης και ευημερίας. Ορισμένες μορφές ξεπροβάλλουν από τον κόσμο των παραμυθιών, ενώ άλλες αναφέρονται στον μαγευτικό θαλάσσιο κόσμο και στο οικόσιτο ζωικό βασίλειο. Κάθε δημιουργία της ξεχωριστά διαμορφώνεται από καμπυλόγραμμα σχήματα, τα οποία προκαλούν διάφορα
παιχνιδίσματα και γεννούν την ψευδαίσθηση μιας αέρινης και αέναης κίνησης, γι’ αυτό και τα ίδια στέκονται ως ‘άχρονα’ μέσα στο χρόνο σαν φωτογραφικά στιγμιότυπα διατυπωμένα με αυτό το ξεχωριστό υλικό του μετάλλου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Άννα Αντωνιάδου γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Έχει σπουδάσει στη σχολή Βακαλό και έχει ασχοληθεί με την ζωγραφική, την αγιογραφία και την σχεδίαση – κατασκευή κοσμημάτων και αντικειμένων. Τα τελευταία χρόνια δημιουργεί συνθέσεις με υλικά της το μέταλλο,το ξύλο και το ύφασμα. Η πρώτη της ατομική έκθεση πραγματοποιείται στο χώρο τέχνης Art Zone 42.