Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Barcelona in Athens σε έκδοση για clubbing

Barcelona in Athens σε έκδοση για clubbing
Οι Ojos de Brujo επιστρέφουν στην Ελλάδα για να παρουσιάσουν ένα τελείως διαφορετικό project από αυτό που έχουμε συνηθίσει. Παραμένοντας φυσικά στα κύματα του flamenco, αυτή τη φορά εμπλουτίζουν το live τους με ακυκλοφόρητες μίξεις, έως progressive flamenco, salsa, funk και breakbeat.

Οι Ojos de Brujo επιστρέφουν στην Ελλάδα για να παρουσιάσουν ένα τελείως διαφορετικό project από αυτό που έχουμε συνηθίσει. Παραμένοντας φυσικά στα κύματα του flamenco, αυτή τη φορά εμπλουτίζουν το live τους με ακυκλοφόρητες μίξεις, έως progressive flamenco, salsa, funk και breakbeat.

Στην ουσία, οι Ojos de Brujo δεν έρχονται όλοι μαζί... Μόνο τέσσερα από τα βασικά μέλη της κολεκτίβας ανεβαίνουν στη σκηνή του Gagarin και παρουσιάζουν μαζί, ένα διαφορετικό live set.

Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό club concept, που ο DJ Panko και τα μέλη των Ojos de Brujo: Max Wright, Carlos Sarduy και Andre Cruz, θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Ο DJ Panko στα πλατώ με scratch σε βινύλια και cd, keyboards και φωνή , σε ένα από τα πιο εμπνευσμένα DJ set αυτή τη στιγμή στο χώρο της World music σε όλη την Ευρώπη, ο Max Wright, στο beatbox και στα κρουστά, ο Carlos Sarduy στην τρομπέτα και ο Andre Cruz στις προβολές.

Για το warm up dj set στα decks θα ανέβει ο Γιάννης Λώλος, ένας από τους πρωτεργάτες της world μουσικής στην Ελλάδα, ραδιοφωνικός παραγωγός, δημοσιογράφος και dj. Ο Γιάννης Λώλος θα επιλέξει τα πιο groove tempo από τις νεότερες κυκλοφορίες, αλλά και ακυκλοφόρητα remixes της διεθνούς world music σκηνής σ\' ένα εκρηκτικό πολυ-εθνικό μουσικό χαρμάνι.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Palyrria, με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα , που θα περιλαμβάνει και ακυκλοφόρητα κομμάτια.

Μάλιστα, ο τελευταίος δίσκος των Ojos De Brujo, Techari Live, περιλαμβάνει ως bonus-track το Nana (remix Palyrria), μία διασκευή των Palyrria στο κομμάτι των Ojos de Brujo, με τη συμμετοχή του Αχιλλέα Περσίδη στο λαούτο, του Στέλιου Πετράκη στη λύρα, του Τσίκο στα κρουστά, αλλά και του Dr. Aja στο editing
και του K. Haller στον προγραμματισμό και τη μίξη, καθώς ο δίσκος συνοδεύεται και από DVD.

Info
Barcelona in Athens, club style
MUCHO GUSTO presents: BARCELONA IN ATHENS club stylee
DJ Panko session + OJOS DE BRUJO members
Max Wright: beatbox, percussion, Carlos Sarduy: trumpet,
Andre Cruz: visuals + PALYRRIA live! VJ Nisidis: visuals
Warm-up DJ: Γιάννης Λώλος
Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου
Gagarin 205, Λιοσίων 205
http://www.myspace.com/barcelonainathens
http://web.mac.com/muchogusto1/Site/BARCELONA_IN_ATHENS_*club_stylee.html

Σχετικές ειδήσεις
Paul Goodman trio live στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
03.02.2017 12:31
Μετά τον πρόσφατο δίσκο του Strangely Familiar, ο μουσικός και συνθέτης Paul Goodman έρχεται στο ΚΕΤ για να παρουσιάσει ακυκλοφόρητες κυρίως συνθέσεις, με τη συνοδεία της Μανωλίας Κοκολογιάννη στη λύρα και του Αλέξη Νόνη στα κρουστά.
Οι Blonde Redhead επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα best-of show!
09.12.2016 12:36
Το εκλεκτικό τρίο της Kazu Makino και των αδελφών Pace θα βρεθεί στην Αθήνα στις 19 Μαρτίου για να παρουσιάσει στη σκηνή του Gagarin ένα best-of της 20ετούς καριέρας του. Ταυτόχρονα, θα παρουσιάσουν και το νέο EP τους “3'oclock/golden light”.
The Sound of Color: Ο Γιάννης Αναστασάκης και Deniz Angelaki υποδέχονται τη Σαβίνα Γιαννάτου και τον Χάρη Λαμπράκη στο ΚΕΤ
08.11.2016 16:37
Ο Γιάννης Αναστασάκης παρουσιάζει το project Elektronik Meditation με την Deniz Αγγελάκη στο live-painting και με καλεσμένη τη Σαβίνα Γιαννάτου και τον Χάρη Λαμπράκη στο νέυ και τα πλήκτρα.
BLNK invites you to PLAY @ Ρομάντσο
06.05.2016 15:34
Παρατηρώντας το παιχνίδι και την επίδραση αυτού στη ζωή του ανθρώπου, η ομάδα BLNK αντιλαμβάνεται το clubbing ως μια μορφή ενήλικου παιχνιδιού και δημιουργεί μια κατάσταση στην οποία παντρεύει την τέχνη με την rave κουλτούρα, την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 στο Ρομάντσο.
Keep Shelly in Athens live στο Ρομάντσο
22.04.2016 12:14
Οι Keep Shelly in Athens μετά την πιο πρόσφατη περιοδεία τους στην Αμερική, επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο Ρομάντσο.