O σκηνοθέτης του Cashback, Σoν Έλις, επανέρχεται με το ατμοσφαιρικό και ανατρεπτικό θρίλερ The Broken, για να ξυπνήσει τους βαθύτερους φόβους των θεατών χωρίς την υπερβολική χρήση αίματος, αλλά με τη δημιουργία μυστηρίου και με δόσεις ψυχολογικού τρόμου.

Σε έναν πολυσύχναστο δρόμο του Λονδίνου, η Τζίνα έχει την εντύπωση πως είδε τον εαυτό της να περνά από μπροστά της με το ίδιο της το αυτοκίνητο. Έκπληκτη από το παράξενο αυτό γεγονός, αποφασίζει να ακολουθήσει τη μυστηριώδη γυναίκα μέχρι το διαμέρισμά της.

Επιχειρώντας μια μοντέρνα προσέγγιση στο είδος των ταινιών τρόμου, το The Broken είναι πλημμυρισμένο από καθηλωτικές εικόνες από την σχολή του Έντγκαρ Άλαν Πόε. Με το σκεπτικό ότι η ιδέα του τρόμου είναι πάντοτε πιο φρικιαστική από τον τρόμο αυτόν καθαυτό, η ταινία μας πηγαίνει πίσω στον μινιμαλισμό των παραδοσιακών φιλμ τρόμου. Το The Broken θα μπορούσε να θεωρηθεί \”μπάσταρδο παιδί\” των ταινιών \”Μετά τα Μεσάνυχτα\” του Νίκολας Ρεγκ και \”Ξύπνημα στον Εφιάλτη\” του Έντριαν Λάιν. Παίζει με το ερώτημα που συχνά μας τρομάζει: τι θα γινόταν αν…;

Πρωταγωνιστούν :  Λένα Χέντεϊ, Ρέτσαρντ Τζένκινς