«Τι μυστήριο να ‘ναι αυτό;  Ένα χρώμα λείπει απ’ τον αστικό ιστό..!»

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 στις 12:00 «Η Ορχήστρα των Χωμάτων» υποδέχεται τα παιδιά της πόλης σε ένα εργαστήριο εξερεύνησης στη στέγη του συνΑθηνά, στην πλατεία της Βαρβακείου Αγοράς!

Χρησιμοποιώντας τις φανταστικές μας φωτογραφικές μηχανές και εξερευνώντας το αστικό τοπίο προσπαθούμε να λύσουμε ένα περίφημο μυστήριο!

Χαρτογραφούμε ό,τι είδαμε.. και ό,τι δεν είδαμε, δημιουργώντας μια ομαδική εικαστική κατασκευή και αφού λύσουμε το μυστήριο έρχεται η ώρα για το καλύτερο.. αναλαμβάνουμε δράση για να επιστρέψει το χρώμα που χάθηκε!

Πώς; Μα φυσικά με σπόρους, χώμα και νερό!

Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά από 5 ως 9 ετών και η συμμετοχή είναι με ελεύθερη είσοδο, κατόπιν αίτησης στο email orchistra.ton.chomaton@gmail.com ή στο τηλέφωνο 2105277050.

Η στέγη του συνΑθηνά είναι διαθέσιμη σε κάθε ομάδα πολιτών που επιθυμεί να τη χρησιμοποιήσει για τις δράσεις της 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο. Στη στέγη του συνΑθηνά πραγματοποιούνται διαφορετικές δράσεις από ομάδες πολιτών με άξονες την αλληλεγγύη, το περιβάλλον, την εκπαίδευση, την υγεία, τον πολιτισμό, το παιδί, το δημόσιο χώρο, την τεχνολογία.