Το Faust κλείνει 5 χρόνια γεμάτα συναυλίες και παραστάσεις και μας προσκαλεί σε ένα τετραήμερο γενέθλιο πάρτι, από την Πέμπτη 24 έως την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016.

Αναλυτικά οι εορταστικές εκδηλώσεις:

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου

22.30 | Dimitris Papaspyropoulos presents The Last Chance party

Ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος σε ένα από τα πιο δημοφιλή πάρτυ των τελευταίων δεκαετιών. Από το new wave των 80’s στους ήχους του σήμερα.

PLUS // Johnny Walker Red Label & Ginger Ale – ελάτε να σας κεράσουμε και αν σας αρέσει (που θα σας αρέσει σίγουρα) ειδικά την Πέμπτη το βράδυ το ποτό σας JWRL & Ginger Ale σε προνομιακή τιμή

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

16:00-21:00 | Happy hour

5 χρόνια FAUST – 5 ώρες premium cocktails – ειδική τιμή 5 ευρώ

Και σφηνάκια Ketel One, Don Julio blanco, JW Double Black & Bulleit Bourbon για όλους τους καλεσμένους μας!

22.30 | DJ Μάνος Οικονόμου

Από soulman μέχρι  αγόρι  tropical, έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι, με την μορφή ακουσμάτων, κολλημάτων, εκπομπών στον Εν Λευκώ από την ίδρυσή του το 1998 μέχρι σήμερα και κειμενογραφίας στον ΗΧΟ και αλλού. Μέχρι να επανέλθει σε αστρική μορφή το έτος  7.627 όπου o Sun Ra θα είναι χιτάκι και σιγουράκι στα beach bars, ο Μανώλης Οικονόμου μοιράζεται δημοσίως uptempo καινούργια και παλιά tracks από διάφορα ιδιώματα σε αρμονική συνύπαρξη και αλληλουχία.

Στα DJ sets παίζει διασκευές που ανανεώνουν με ενδιαφέροντα τρόπο παλιούς ήχους, funky αισθήσεις, ανένταχτα και μπητάτα grooves και ασφαλώς νοτιοαμερικάνικες αλητείες σε fun και ευδαιμονική ατμόσφαιρα.

PLUS // happenings και εκπλήξεις με ατμόσφαιρα FAUST

Σάββατο 26 Νοεμβρίου

15:00-19:00| THE PERFECT MATCH – food & cocktails

H Diagio στήνει το Κetel One marketbox, εσείς επιλέγετε τα υλικά για να φτιάξετε το δικό σας, προσωπικό Ketel One cocktail (όλα στην τιμή των 8 ευρώ!!!) και εμείς σας κερνάμε τη street γεύση που ταιριάζει με την επιλογή σας.

PLUS // Η Nespresso σας κερνάει αγαπημένες ποικιλίες καφέ από την τεράστια συλλογή της

22.30 | DJ Snatch

Αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός του Pepper 96.6 (Π/Σ 00:00 – 02:00), γνωστός Remixer και από τους λατρεμένους resident dj του FAUST. Τα σετ του Στέλιου Καραβίτη χαρακτηρίζονται ως freestyle με μουσικές (όπως λέει και ο ίδιος) “For The Mind, Body & Soul”. Σίγουρα τον γνωρίζετε από δουλειές του που έχουν κυκλοφορήσει στην Sound Of Everything, Beatnik City Rec κ.α.

PLUS // (ακόμα περισσότερα) happenings και εκπλήξεις με ατμόσφαιρα FAUST

Κυριακή 27 Νοεμβρίου

16:00 – 18:00 | Two Smokin’ Barrels live με ελεύθερη είσοδο

Είναι δύο, είναι τρελοί και αγαπούν τη μουσική. Γνωστές, ξένες κατά βάση επιτυχίες, από καλλιτέχνες όπως οι Placebo, Black Keys, Mumford and Sons, Violent Femmes, Depeche Mode, Cure , Rolling Stones, Kings of Leon, Beatles κ.α. από τον Παρασκευά Θεοδωράκη και τον Σταύρο Καρυδά. Οι δύο μουσικοί από τη Θεσσαλονίκη που καταφέρνουν να μαγεύουν τον κόσμο με την ατελείωτη ενέργεια τους, αλλά και με τον τρόπο που παίζουν κιθάρα, φυσαρμόνικες, τραγουδάνε! Έχουν τόσο γεμάτο και καθαρό ήχο που δεν πιστεύεις ότι μόνο δύο άτομα μπορούν να παράγουν αυτό το αποτέλεσμα!

22:00 | Nefelopetr’Alive

Μετά από τρία χρόνια επιτυχίας με το Circus Explosiva, η Nefelopetra επιστρέφει με το Nefelopetr’Alive. Τέσσερις πιο ζωντανοί μουσικοί από ποτέ και μια τραγουδίστρια, κλακετίστα, ντίβα του Cabaret καταλαμβάνουν τη σκηνή του FAUST σε  ένα live που θα τρυπώσει στα καμαρίνια της Laiza Minelli, θα κάνει slapping στην κιθάρα του Django Reinhardt, θα χορέψει με τα τακούνια του Chicago, για να βγει παραπατώντας στα φλογερά μονοπάτια της Ανδαλουσίας αγκαλιά με τη Μισιρλού…

PLUS // Double Smoked Old Fashion – το trademark cocktail του FAUST με Johnny Walker Double Black, σε σφηνάκια για όλους!