Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Μια Νύχτα στο Μουσείο 2

Μια Νύχτα στο Μουσείο 2
Ποιος θέλει να ζήσει ακόμα Μια Νύχτα στο Μουσείο; Ο Μπεν Στίλερ σίγουρα θέλει και θα την ζήσει ξανά υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σον Λέβι! Υπόθεση ... Η νύχτα έχει πέσει στο Ίδρυμα Σμιθσόνιαν της Ουάσιγκτον. Οι φύλακες έχουν φύγει, τα φώτα έχουν σβήσει, τα παιδιά είναι ήδη στα κρεβάτια τους και κοιμούνται... κι όμως κάτι απίστευτο συμβαίνει, καθώς ο πρώην νυχτοφύλακας Λάρι Ντέιλι (Μπεν Στίλερ) βρίσκεται μπλεγμένος στη μεγαλύτερη και πιο φανταστική περιπέτεια της ζωής του. Ο Λάρι έρχεται αντιμέτωπος με μια επική μάχη που λαμβάνει χώρα... στους διαδρόμους του μεγαλύτερου μουσείου στον κόσμο. Και πρέπει να προσπαθήσει να σώσει τους πρώην \"άψυχους\" φίλους του από τους κινδύνους που ελλοχεύουν...
 
Για τους παραγωγούς της ταινίας, αν θα υπήρχε μια κινηματογραφική συνέχεια και ο Λάρι (Μπεν Στίλερ) επρόκειτο να ζούσε ένα ακόμη συναρπαστικό ταξίδι, γνώριζαν ότι θα έπρεπε να πάνε ένα βήμα παρακάτω... Τι πιο γιγάντιο θα μπορούσε να βρεθεί από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης; Όπως εξηγεί ο σκηνοθέτης Σον Λέβι, \"θέλαμε ό,τι κάναμε στην πρώτη ταινία να είναι όχι μόνο μεγαλύτερο, αλλά και καλύτερο στην δεύτερη. Θέλαμε το νέο ταξίδι του Λάρι να είναι ακόμη πιο μαγευτικό και να τον βοηθούσε να βρει τον καλύτερο εαυτό του, όπως και στην πρώτη ταινία. Είχα συμφωνήσει με τον Μπεν Στίλερ ότι δεν θα συνεχίζαμε την ιστορία αν δεν είχαμε μια ωραία συνέχεια να αφηγηθούμε- όταν λοιπόν τέθηκε η ιδέα να μεταφερθεί η δράση στο Σμιθσόνιαν, όλα πήραν τον δρόμο τους\".
Σχετικές ειδήσεις
08.12.2016 12:21
Στο ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema θα πραγματοποιηθεί προβολή της ταινίας της Αγγελικής Κουρούνη «Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση» την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου.
Υπόθεση Φριτς Μπάουερ: Μυστική Ατζέντα, του Lars Kraume
08.12.2016 11:54
Η νέα ταινία Υπόθεση Φριτς Μπάουερ: Μυστική Ατζέντα, του Lars Kraume, κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 από την Strada Films και την Seven Films.
Χρυσή Αυγή – Προσωπική Υπόθεση, της Angélique Kourounis: Προβολή Ντοκιμαντέρ στο Booze
30.09.2016 15:23
Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί προβολή του ντοκιμαντέρ Χρυσή Αυγή – Προσωπική Υπόθεση, της Angélique Kourounis στο Βοοze Upstairs.
Η ταινία
13.09.2016 15:43
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς μας προσκαλεί στην ειδική προβολή της ταινίας «Υπόθεση Νοτόριους» (Notorious - 1946, 101’), του Άλφρεντ Χίτσκοκ, την Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016, 20:30, στα παρακάτω 5 μουσεία του Δικτύου του ΠΙΟΠ: Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα, Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, Μουσείο Ελιάς & Ελληνικού Λαδιού, Μουσείο Μαρμαροτεχνίας και Μουσείο Μαστίχας Χίου.
Giorgio de Chirico – Αργοναύτης της Ψυχής: προβολή στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν.& Σ. Τσαλαπάτα
18.04.2016 10:52
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς μας προσκαλεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ «Giorgio de Chirico – Αργοναύτης της Ψυχής» (2010, 42) των Γιώργου Λάγδαρη και Κώστα Ανέστη, τη Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016, στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν.& Σ. Τσαλαπάτα στο Βόλο παρουσία των σκηνοθετών.