Το Skrow theater εγκαινιάζει από το Νοέμβριο ένα νέο concept: Τα Skrow Concerts. Αυτό το μήνα, την Πέμπτη 24  Νοεμβρίου και ώρα 21:00, η σκηνή του skrow θα φιλοξενήσει τους Dimitris Tasenas & The Soul Vibrators.

Μαγεμένοι από τον ήχο των 60’s, οι Δημήτρης Τάσαινας και Αλέξανδρος Καραδήμος δημιουργούν το Μαΐο του 2013 στην Αθήνα, τους Soul Vibrators.

Aπό το rock n roll,  60’s ballands σε Psych Rock και Garage, prom night καταστάσεις και juke box ατμόσφαιρα σε ένα παίξιμο που ξεχειλίζει ενέργεια και προκαλεί για χορό. Έχουν ήδη εμφανισθεί σε πολλά φεστιβάλ και  μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας. 

Στα τέλη του 2013 εξέδωσαν μια εορταστική ηχογράφηση με 3 τραγούδια εμπνευσμένα από τις ημέρες των Χριστουγέννων, με τίτλο «Vibrators for Christmas – The Holy Release», ενώ τον Οκτώβριο του 2014 εξέδωσαν την πρώτη ολοκληρωμένη mini- έκδοση με τέσσερα τραγούδια που ήδη διαγράφουν μια πορεία στο ζωντανό τους πρόγραμμα, με τίτλο «The Vibes are on – The ‘Residence’ release».

Στο Skrow, οι Dimitris Tasenas & the soul vibrators έρχονται για μία σπάνια ακουστική βραδιά, με το κοινό πιο κοντά τους από ποτέ. Στο κέντρο της σκηνής, ένα συγκρότημα που μοιάζει να έχει βγει από film του ‘60 και του ‘70.  Σε μια από τις πιο ατμοσφαιρικές τους εμφανίσεις με φόντο το βράχο της Αρχελάου, η μπάντα υπόσχεται το πιο παράξενο ταξίδι στο εσωτερικό ενός juke box, κρυμμένου στο βάθος του μπαρ, που είναι γεμάτο με μουσικές που αγαπήσατε.

Φωνή/ ακουστική κιθάρα: Δημήτρης Τάσαινας 
Ηλεκτρική κιθάρα: Αλέξανδρος Καραδήμος  
Τύμπανα: Δημήτρης Γρηγοριάδης  
Κοντραμπάσο: Kώστας Κλάγκος
Τρομπόνι: Χρήστος Σπηλιόπουλος   

www.facebook.com/TheSoulVbrtrs
https://soundcloud.com/thesoulvibrators
https://www.youtube.com/user/thesoulvibrators
thesoulvibrators@gmail.com

Διάρκεια: 120’ (με διάλειμμα) 

skrow concerts: Μία φορά το μήνα.  Για μία και μοναδική βραδιά. Ένας καλλιτέχνης δημιουργεί ένα μίνι κονσέρτο. Ποικίλες μουσικές και ρυθμοί φιλοξενούνται στο πολυμορφικό Skrow. Πρόσωπα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, με τελείως διαφορετικές μουσικές καταβολές, παρουσιάζουν ένα καινούργιο concept. Ο πολυσυλλεκτικός χαρακτήρας του θεάτρου αγκαλιάζει νέους αλλά και παλιούς καλλιτέχνες στηρίζοντας τους στον πειραματισμό που θα τους “επιτρέψει”- “εμπνεύσει” ο χώρος του Skrow.