Ο πρόεδρος έρχεται και είναι έτοιμος να εφαρμόσει πλήρως τις προγραμματικές του δηλώσεις, προσφέροντας απλόχερα και γενναιόδωρα σύγχρονη dancehall και reggae του μέλλοντος. Ο Skarra Mucci, αυτή η ασυγκράτητη reggae δύναμη που σαρώνει στο πέρασμα της τα πάντα έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στο Χυτήριο και μάλιστα με ολοκαίνουργιο album με τίτλο ‘’Dancehall President’’.

Ο ασταμάτητος, ανεπανάληπτος κι αδιαμφισβήτητος ηγέτης της Reggae/ Dancehall σκηνής, θα σας απογειώσει με τις εξαιρετικές του αλλαγές ανάμεσα σε Soul, Gospel, ReggaeDancehall, Rap και R&B που δίκαια του χάρισαν τον τίτλο «Lyric Millionaire». Με βαθιά, δυνατή φωνή, ατελείωτη ροή στοίχων και μια εκρηκτική σκηνική παρουσία συνεπαίρνει, μεταδίδει πάθος και κίνηση μετατρέποντας το σώμα σε μια μηχανή χορού και εξαλλοσύνης. Οι τρόποι επικοινωνίας με το κοινό πρωτόγνωροι. ευρηματικοί κι απίστευτοι και κάθε venue μετατρέπεται στο πιο καυτό και δυναμικό όχημα χορού και ψυχαγωγίας, καθώς αυτή η φωνή αγγίζει τα βάθη της ψυχής.

Η Beat Elite σας περιμένει το Σάββατο 19 Νοεμβρίου σε ένα live, απωθημένο κάθε fan της reggae στην Ελλάδα!

Γεννημένος στην Τζαμάικα, ο Skarra Mucci, έχει χαρακτηριστεί ένας από τους πιο πολύπλευρους καλλιτέχνες της γενιάς του κι από τους κορυφαίους reggaedancehall τραγουδιστές αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Έχει πραγματοποιήσει πολλές ζωντανές εμφανίσεις ανά την υφήλιο, δίπλα σε γνωστούς καλλιτέχνες της reggae και dancehall σκηνής, όπως Beenie Man, T.O.K., Chezidek, Kiprich, Dub Incorporation κ.α. και δημιουργήσει εκατοντάδες singles που έγιναν hits.

Μαζί του θα εμφανιστούν ο ‘’δικός μας’’  ήρωας της reggae, Blend Mishkin, παρέα με τον BnC στο mic αλλά και  το ιδιαίτερα ανερχόμενο δίδυμο  Dub Riots από το label Reggaewise, (Insom & iGL) μαζί με τον MC Yinka. To warm up θα αναλάβει ο Indamouse.


Δισκογραφία


Dancehall President [2016]

Greater than great [2014]

Return of the ragamuffin [2012]

Skarraschizzo [2011]

912 [2010]

Rise and shine [2007]