Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

CSI Kids Mystery Party: Η Αρπαγή της Βασιλόπιτας

CSI Kids Mystery Party: Η Αρπαγή της Βασιλόπιτας

Με το CSI Kids Mystery Party: Η Αρπαγή της Βασιλόπιτας οι μικροί μας φίλοι, γίνονται ντετέκτιβ για μια ημέρα και εξερευνούν το μεγάλο μυστήριο, κερδίζοντας δώρα.

 

Οι μικροι ντετέκτιβς αναζητούν τον κλέφτη της βασιλόπιτας στην πιο επίκαιρη περιπέτεια μυστηρίου των Χριστουγέννων. Παράλληλα μαθαίνουν για την ιστορία αυτής της αγαπημένης παράδοσης που κρατά από την εποχή του Μέγα Βασιλείου.

 

Το νέο μας μυστήριο απευθύνεται σε παιδιά 8-11 ετών και είναι διαθέσιμο από 1/12/16 έως και 15/2/17.

 

Είναι ιδανικό για σχολείαπαιδικά πάρτυ  και κάθε είδους παιδικές εκδηλώσεις, όπου οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς αναζητούν έναν πρωτότυπο και δημιουργικό τρόπο να απασχολήσουν τα παιδιά τους.


Υπόθεση

 

Χριστούγεννα, χαρές και δώρα για μικρούς και μεγάλους!

 

Κι ενώ τα παιδιά ετοιμάζονται να κόψουν τη βασιλόπιτα για το καλό του νέου έτους, ανακαλύπτουν ότι αυτή έχει κάνει φτερά! Κάποιος την έκλεψε!

 

Όμως τα θαρραλέα παιδιά δεν το βάζουν κάτω!

 

Γίνονται αμέσως ντετέκτιβς του CSI Kids κι ορκίζονται να εξιχνιάσουν την αρπαγή της βασιλόπιτας, σώζοντας τις γιορτές!

 

Για τους γονείς:

 

Τα παιδιά χωρίζονται σε ομάδες και γίνονται ντετέκτιβ για μια μέρα! Φοράνε τα γάντια τους, συλλέγουν και ερευνούν τεκμήρια, εξετάζουν δακτυλικά αποτυπώματα, κάνουν αναλύσεις με μικροσκόπια, χημικά τεστ και πολλές άλλες τεχνικές που κάνει ένας αληθινός εγκληματολόγος. Παράλληλα, μαθαίνουν για την ιστορία αυτής της ορθόδοξης θρησκευτικής παράδοσης που κρατά από την εποχή του Μέγα Βασιλείου.

 

Οι μικροί ντετέκτιβ καλούνται να χρησιμοποιήσουν την επιδεξιότητα, την αυτοσυγκέντρωση και τη δημιουργικότητα τους, κυρίως, όμως καλούνται να το διασκεδάσουν με την ψυχή τους σε ένα πάρτυ που θα τους μείνει αξέχαστο! Στο τέλος, κόβουμε τη βασιλόπιτα και το παιδί που κερδίζει το φλουρί παίρνει δώρο ένα κυνήγι θησαυρού!

 

Σχετικές ειδήσεις
CineDoc Kids στον Κινηματογράφο Δαναό!
13.02.2017 14:25
Ξεκινούν οι προβολές του Φεστιβάλ Παιδικού και Νεανικού Κινηματογράφου CineDoc Kids στον κινηματογράφο Δαναό που μέχρι τον Μάρτιο θα γεμίζουν τα απογεύματα των Σαββατοκύριακων μας με ντοκιμαντέρ και ταινίες μυθοπλασίας που απεικονίζουν τη ζωή μέσα από τα μάτια παιδιών και εφήβων σε διαφορετικά μέρη της γης.
CineDoc Kids στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!
02.02.2017 13:21
Τον Φεβρουάριο ανοίγει αυλαία το CineDoc Kids, με ένα διήμερο αφιέρωμα για παιδιά και νεόυς στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 11 & 12 Φεβρουαρίου.
Ντετέκτιβ Κλουζ και CSI Kids:   Η υπόθεση των χαμένων κόμικς
30.08.2016 12:03
Για εμάς τα παιδιά που θέλουμε να γίνουμε ντετέκτιβ για μια μέρα!
Κορνήλιος Κρικ, σκίουρος ντετέκτιβ - Αύγουστος Κορτώ
18.07.2016 12:49
Από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, Κορνήλιος Κρικ, σκίουρος ντετέκτιβ - Όλες οι ιστορίες του Αύγουστου Κορτώ σε εικονογράφηση Δέσποινας Καραπάνου.
ADAF kids: Εκδηλώσεις για παιδιά στο πλαίσιο του Athens Digital Arts Festival
06.05.2016 16:29
To Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival εγκαινιάζει τη νέα του ενότητα ADAF kids.