Μία νέα γυναίκα, η Ελένη (Μαρκέλλα Γιαννάτου), υποψιάζεται έντονα ότι ο φίλος της την απατά. Δεν είναι σίγουρη για το αν θέλει να μάθει περισσότερα, για το τι νιώθει ή τι θέλει. Αρχίζει να τρέχει και δε θα σταματήσει μέχρι να ζυγίσει το παρελθόν με το μέλλον, τη λογική με τα συναισθήματα, σταθερές με μεταβλητές και να πάρει μία απόφαση. Για τη σχέση της. Για τον εαυτό της.

Αυτή είναι η υπόθεση της νέας ταινίας του Πάρη Πατσουρίδη, «Bourbon με γάλα», που θέτει στην ηρωίδα του σειρά διλημμάτων στο πλαίσιο μιας ερωτικής σχέσης και αναρωτιέται πόσο έτοιμος μπορεί να είναι κάποιος σαν “φτάνει η μέρα που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο Όχι” να πει.

Ο σκηνοθέτης συναντιέται ξανά με τη Μαρκέλλα Γιαννάτου (στο ρόλο της Ελένης) μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία τους στην ταινία «Under Stress» (2010). Έξι χρόνια μετά και με στόχο τη βελτίωση του επιπέδου παραγωγής, επιλέγει τη συγχρηματοδότηση της νέας του ταινίας μέσω crowdfunding.

Επισκεφτείτε την καμπάνια της ταινίας στο Indiegogo, μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις απαιτήσεις της παραγωγής, γνωρίστε τους συντελεστές και υποστηρίξτε μας για να υλοποιήσουμε την ταινία με τους λιγότερους δυνατούς συμβιβασμούς.

Η ομάδα παραγωγής σκαρφίστηκε πρωτότυπα perks (ανταποδοτικά οφέλη) που θα σας βάλουν στο κλίμα της ταινίας. Βρείτε ποιο perk σάς ταιριάζει για να αποκτήσετε πρόσβαση σε backstage υλικό, να δείτε την ταινία online ή σε ιδιωτική προβολή, και, αν κάνετε τα πρώτα σας κινηματογραφικά βήματα, να αναπτύξετε την ιδέα σας με τον σκηνοθέτη και να χρησιμοποιήσετε τον εξοπλισμό του.

Γίνετε μέρος μιας νέας δημιουργίας, γίνετε ένα με εμάς!