Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Οι εκδόσεις UNLOCKED και RRRIPP!! στην Offprint Paris 2016

Οι εκδόσεις UNLOCKED και RRRIPP!! στην Offprint Paris 2016

Η Atopos cvc με χαρά ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην έκθεση Offprint Paris 2016 στην Beaux-Arts de Paris με δύο από τις εκδόσεις της.

Ο κατάλογος RRRIPP!! Paper Fashion και το βιβλίο UNLOCKED θα παρουσιαστούν στην έκθεση μέσω της Idea Books, διεθνή διανομέα της Atopos cvc. Η διοργάνωση συμπίπτει με τo φεστιβάλ Photo Paris στο Grand Palais Paris ενώ έχει ως έδρα και παραγωγό το LUMA Foundation for LUMA Arles. Η Offprint Paris περιλαμβάνει εκδόσεις αφιερωμένες στην τέχνη, στη φωτογραφία, στο design, στην αρχιτεκτονική, στην πειραματική μουσική , στον ακτιβισμό και στην open culture στοχεύοντας, παράλληλα, στην ανάπτυξη ενός δημιουργικού διαλόγου μεταξύ των συμμετεχόντων.

Η φετινή έκδοση της Offprint θα φιλοξενήσει 130 ανεξάρτητους και πειραματικούς εκδοτικούς οίκους από 16 διαφορετικά κράτη και λαμβάνει χώρα σε συνεργασία με το École Nationale Supérieure des Beaux-Arts de Paris και την Πρεσβεία της Ολλανδίας στη Γαλλία.

Για τον κατάλογο RRRIPP!! της Atopos cvc πατήστε εδώ

Για το βιβλίο UNLOCKED της Atopos cvc πατήστε εδώ

Για τα σημεία πώλησης του UNLOCKED σε Ελλάδα και εξωτερικό πατήστε εδώ.

Σχετικές ειδήσεις
Πίσω από κλειστές πόρτες - B. A. Paris
26.10.2016 11:12
Από τις εκδόσεις Bell κυκλοφορεί το βιβλίο, Πίσω από κλειστές πόρτες της B. A. Paris σε μετάφραση Βεατρίκης Κάντζολα Σαμπατάκου.
To βιβλίο UNLOCKED στο Unseen Photo Fair στο Άμστερνταμ
21.09.2016 17:24
Το UNLOCKED, το βιβλίο της Atopos cvc που επιχειρεί να ξεκλειδώσει την απεικόνιση του Γυμνού Σώματος στη μετα-φωτογραφική, ψηφιακή εποχή ταξιδεύει στο Book Market του Unseen Photo Fair 2016 μέσω της Idea books, international distributor του οργανισμού.
Réinventer Paris: Έκθεση αρχιτεκτονικής στο Contemporary Space Athens
05.05.2016 15:27
Το Chicago Athenaeum Μuseum for Architecture and Design σε συνεργασία με το European Centre for Architecture Art, Design and Urban Studies παρουσιάζει και σας προσκαλεί στην έκθεση αρχιτεκτονικής με τίτλο “Réinventer Paris".
Μια έκθεση με θέμα το βιβλίο Unlocked στην Atopos cvc
04.02.2016 14:14
Στο πλαίσιο της κυκλοφορίας της έκδοσης UNLOCKED παρουσιάζεται στο κτίριο της ATOPOS cvc μια ιδιότυπη έκθεση με πρωταγωνιστή το βιβλίο ως objet d’art.
Προσεχείς εκδόσεις από τις Εκδόσεις Ίκαρος
02.02.2016 10:24
Οι εκδόσεις Ίκαρος ανακοινώνουν τις προσεχείς εκδόσεις από Φεβρουάριο έως Ιούνιο 2016: