Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Οι εκδόσεις UNLOCKED και RRRIPP!! στην Offprint Paris 2016

Οι εκδόσεις UNLOCKED και RRRIPP!! στην Offprint Paris 2016

Η Atopos cvc με χαρά ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην έκθεση Offprint Paris 2016 στην Beaux-Arts de Paris με δύο από τις εκδόσεις της.

Ο κατάλογος RRRIPP!! Paper Fashion και το βιβλίο UNLOCKED θα παρουσιαστούν στην έκθεση μέσω της Idea Books, διεθνή διανομέα της Atopos cvc. Η διοργάνωση συμπίπτει με τo φεστιβάλ Photo Paris στο Grand Palais Paris ενώ έχει ως έδρα και παραγωγό το LUMA Foundation for LUMA Arles. Η Offprint Paris περιλαμβάνει εκδόσεις αφιερωμένες στην τέχνη, στη φωτογραφία, στο design, στην αρχιτεκτονική, στην πειραματική μουσική , στον ακτιβισμό και στην open culture στοχεύοντας, παράλληλα, στην ανάπτυξη ενός δημιουργικού διαλόγου μεταξύ των συμμετεχόντων.

Η φετινή έκδοση της Offprint θα φιλοξενήσει 130 ανεξάρτητους και πειραματικούς εκδοτικούς οίκους από 16 διαφορετικά κράτη και λαμβάνει χώρα σε συνεργασία με το École Nationale Supérieure des Beaux-Arts de Paris και την Πρεσβεία της Ολλανδίας στη Γαλλία.

Για τον κατάλογο RRRIPP!! της Atopos cvc πατήστε εδώ

Για το βιβλίο UNLOCKED της Atopos cvc πατήστε εδώ

Για τα σημεία πώλησης του UNLOCKED σε Ελλάδα και εξωτερικό πατήστε εδώ.

Σχετικές ειδήσεις
Πίσω από κλειστές πόρτες - B. A. Paris
26.10.2016 11:12
Από τις εκδόσεις Bell κυκλοφορεί το βιβλίο, Πίσω από κλειστές πόρτες της B. A. Paris σε μετάφραση Βεατρίκης Κάντζολα Σαμπατάκου.
To βιβλίο UNLOCKED στο Unseen Photo Fair στο Άμστερνταμ
21.09.2016 17:24
Το UNLOCKED, το βιβλίο της Atopos cvc που επιχειρεί να ξεκλειδώσει την απεικόνιση του Γυμνού Σώματος στη μετα-φωτογραφική, ψηφιακή εποχή ταξιδεύει στο Book Market του Unseen Photo Fair 2016 μέσω της Idea books, international distributor του οργανισμού.
Συμμετοχή της Atopos στην έκθεση Cosmos, the Rencontres d’Arles
28.06.2016 16:14
Η ATOPOS CVC με χαρά ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην Cosmos Arles Books 2016 στη Γαλλία, με το νέο βιβλίο της με τίτλο UNLOCKED: ένα βιβλίο υπό μορφή φωτογραφικής αφήγησης, το οποίο επιχειρεί να «ξεκλειδώσει» την απεικόνιση του «Γυμνού Σώματος» στη μετα-φωτογραφική, ψηφιακή εποχή.
Réinventer Paris: Έκθεση αρχιτεκτονικής στο Contemporary Space Athens
05.05.2016 15:27
Το Chicago Athenaeum Μuseum for Architecture and Design σε συνεργασία με το European Centre for Architecture Art, Design and Urban Studies παρουσιάζει και σας προσκαλεί στην έκθεση αρχιτεκτονικής με τίτλο “Réinventer Paris".
Θ. Ρακόπουλος & Κ. Γιαλένιος για το Βραβείο Νέου Λογοτέχνη
08.04.2016 10:09
Στο πλαίσιο των συναντήσεων για το Βραβείο Νέου Λογοτέχνη 2016 από το Περιοδικό Κλεψύδρα & το Έναστρον Βιβλιοκαφέ το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των Υποψήφιων Θοδωρή Ρακόπουλου, για το βιβλίο του «νυχτερίδα στην τσέπη» εκδόσεις Νεφέλη και Κυριάκου Γιαλένιου, για το βιβλίο του «Μόνο τα νεκρά ψάρια ακολουθούν το ρεύμα» εκδόσεις Ψυχογιός.