Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Μichalis Katachanas Quartet live στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

Μichalis Katachanas Quartet live στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

Το Μichalis Katachanas Quartet θα εμφανιστεί για ένα live στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016.

Το Μichalis Katachanas Quartet ερμηνεύει πρωτότυπες συνθέσεις και διασκευές από το σύγχρονο ρεπερτόριο της ευρωπαϊκής και αμερικάνικης τζαζ σκηνής. Οι πρωτότυπες συνθέσεις του κουαρτέτου είναι εμπνευσμένες από τη μουσική παράδοση της Μεσογείου και των Βαλκανίων, σε συνδυασμό με στοιχεία του σύγχρονου ευρωπαϊκού ήχου της τζαζ.

Το ΜKQ έχει ως στόχο του την δημιουργία ενός πρωτότυπου και μοναδικού ήχου, που μπορεί να εμπνεύσει και να ενώσει το κοινό μέσω της αγάπης του για τη γνώση, τη θέλησή του για εξέλιξη και μουσική έκφραση, φέρνοντας κοντά θεατές και μουσικούς, με κοινή αισθητική και αμοιβαίο σεβασμό.

Μιχάλης Καταχανάς: Βιόλα | Θοδωρής Κότσυφας: Κιθάρα | Ντίνος Μάνος: Κοντραμπάσο | Βασίλης Ποδαράς: Τύμπανα| Λευτέρης Κιουρτσόγλου: Σχέδιο

Σχετικές ειδήσεις
Nosferatu Ιnto the darkness από τους ΕΟS στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
11.01.2017 10:38
Οι δεξιοτέχνες και άκρως πειραματικοί ΕΟS, επενδύουν με ζωντανή μουσική κλασικές ταινίες του βωβού κινηματογράφου, στο πλαίσιο του θεσμού 16 sounds per second, στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων.
S.T.A.B. Saxophone quartet στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
16.12.2016 17:04
Το κουαρτέτο σαξοφώνων S.T.A.B. παρουσιάζει στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων ρεπερτόριο μπαρόκ, σε μια εξαιρετική μουσική βραδιά με έργα των Bach, Vivaldi, Frescobaldi, Benedetto Marcello, Giovanni Legerenzi και Telemann.
4 Υears Party στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
04.11.2016 10:52
Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων γιορτάζει την έναρξη της πέμπτης του χρονιάς μ’ ένα μετά-απογευματινό πάρτυ!
16 sounds per second με τους EOS στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
03.11.2016 11:51
Οι δεξιοτέχνες και άκρως πειραματικοί ΕΟS, επενδύουν με ζωντανή μουσική κλασικές ταινίες του βωβού κινηματογράφου, στα πλαίσια του θεσμού 16 sounds per second, στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων.
SΑNCHO 003 και LYD Quartet live στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
31.10.2016 12:45
Δύο αξιόλογα πειραματικά σχήματα μοιράζονται τη σκηνή του ΚΕΤ για να παρουσιάσουν από ένα σετ το καθένα και να συμπράξουν αυτοσχεδιαστικά στο τέλος της βραδιάς.