Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Μichalis Katachanas Quartet live στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

Μichalis Katachanas Quartet live στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

Το Μichalis Katachanas Quartet θα εμφανιστεί για ένα live στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016.

Το Μichalis Katachanas Quartet ερμηνεύει πρωτότυπες συνθέσεις και διασκευές από το σύγχρονο ρεπερτόριο της ευρωπαϊκής και αμερικάνικης τζαζ σκηνής. Οι πρωτότυπες συνθέσεις του κουαρτέτου είναι εμπνευσμένες από τη μουσική παράδοση της Μεσογείου και των Βαλκανίων, σε συνδυασμό με στοιχεία του σύγχρονου ευρωπαϊκού ήχου της τζαζ.

Το ΜKQ έχει ως στόχο του την δημιουργία ενός πρωτότυπου και μοναδικού ήχου, που μπορεί να εμπνεύσει και να ενώσει το κοινό μέσω της αγάπης του για τη γνώση, τη θέλησή του για εξέλιξη και μουσική έκφραση, φέρνοντας κοντά θεατές και μουσικούς, με κοινή αισθητική και αμοιβαίο σεβασμό.

Μιχάλης Καταχανάς: Βιόλα | Θοδωρής Κότσυφας: Κιθάρα | Ντίνος Μάνος: Κοντραμπάσο | Βασίλης Ποδαράς: Τύμπανα| Λευτέρης Κιουρτσόγλου: Σχέδιο

Σχετικές ειδήσεις
Nosferatu Ιnto the darkness από τους ΕΟS στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
11.01.2017 10:38
Οι δεξιοτέχνες και άκρως πειραματικοί ΕΟS, επενδύουν με ζωντανή μουσική κλασικές ταινίες του βωβού κινηματογράφου, στο πλαίσιο του θεσμού 16 sounds per second, στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων.
S.T.A.B. Saxophone quartet στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
16.12.2016 17:04
Το κουαρτέτο σαξοφώνων S.T.A.B. παρουσιάζει στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων ρεπερτόριο μπαρόκ, σε μια εξαιρετική μουσική βραδιά με έργα των Bach, Vivaldi, Frescobaldi, Benedetto Marcello, Giovanni Legerenzi και Telemann.
16 sounds per second με τους EOS στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
03.11.2016 11:51
Οι δεξιοτέχνες και άκρως πειραματικοί ΕΟS, επενδύουν με ζωντανή μουσική κλασικές ταινίες του βωβού κινηματογράφου, στα πλαίσια του θεσμού 16 sounds per second, στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων.
Οι Sancho 003 live στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
10.02.2016 15:25
Τις δύο τελευταίες Δευτέρες του Φλεβάρη οι SANCHO 003 καταλαμβάνουν το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, αυτοσχεδιάζουν και φέρνουν μαζί τους καινούριο αδισκογράφητο υλικό.
Χάρης Λαμπράκης Quartet live στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
08.02.2016 13:46
To Χάρης Λαμπράκης Quartet παρουσιάζει στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων καινούρια κομμάτια, αλλά και παλιότερα από τη δεκαετή πορεία του.