Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Maraveyas illegal και Cabaret Balkan live!

Maraveyas illegal και Cabaret Balkan live!
Στις 26 Ιουνίου έρχεται ένα ξέφρενο party με παράνομη μεσογειακή τρέλα, αναρχική διάθεση και βαλκανικές πινελιές από τους Cabaret Balkan, που προσφέρθηκαν να αντικαταστήσουν την Naif, αρχική καλεσμένη του Κωστή Μαραβέγια, καθώς ξαφνικά προβλήματα υγείας την υποχρέωσαν να παραμείνει στην Ιταλία.

Ο Κωστής Μαραβέγιας είχε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά στην Αθήνα στο Σταυρό του Νότου και στη Θεσσαλονίκη στο Orient Live αλλά και στις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα! Ο δίσκος του Μaraveyas Ιlegal παίχτηκε από πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και αγαπήθηκε από το κοινό.

Στη μουσική του ο Μαραβέγιας αναμειγνύει τις ελληνικές μουσικές φόρμες με το ιταλικό, το ισπανικό και το μεσογειακό ταμπεραμέντο. Ο δίσκος ακούγεται σαν μία ραδιοφωνική μουσική εκπομπή με θέμα: Ταξίδι στη ζωή. Τα υλικά είναι η γιορτή, η χαρά, η αγάπη, το πάθος και η αγωνία για ειρήνη.

Μαζί του οι ευρηματικοί Cabaret Balkan από τη Θεσσαλονίκη μεταφέρουν το κέφι και τη βαλκανική τους τρέλα και το αποτέλεσμα είναι μία  εκρηκτική χορευτική βραδιά, με ενέργεια, χιούμορ, πάθος και ρυθμό!

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση της οργάνωσης «Πολίτες του Κόσμου» - Αναδοχή απόρων και ορφανών παιδιών του Τρίτου Κόσμου.

Σχετικές ειδήσεις
Folies de cabaret: Μουσική παράσταση στον Αυλητή Art
21.12.2016 15:47
Πέντε βραδιές μουσικού θεάτρου με μελωδίες από τα πιο γνωστά μιούζικαλ θα μας ταξιδέψουν στην εποχή του cabaret, από την ποτοαπαγόρευση μέχρι τα φημισμένα night clubs και τις λαμπερές βραδιές τζαζ του Μεσοπολέμου.
Οι Illegal Operation live στο Faust
16.11.2016 11:56
Οι ILLEGAL OPERATION ενώνουν τις μαγικές τους δυνάμεις την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 και εμφανίζονται στο FAUST.
Ζουγανέλη, Μαραβέγιας, Μποφίλιου & Χαρούλης στο Γκάζι Live
29.09.2016 13:47
Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 ενώνει τις φωνές του… και παρουσιάζει, για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής, την ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, τον ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ, τη ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ και το ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΟΥΛΗ, σε μια ξεχωριστή συνύπαρξη, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, στο Γκάζι Live.
Ο Κωστής Μαραβέγιας με το Κατάστρωμα σε καλοκαιρινή περιοδεία
01.07.2016 12:46
Ο Κωστής Μαραβέγιας υποδέχεται και αυτό το καλοκαίρι με τον δικό του «ταξιδιάρικο» τρόπο. Με νέο άλμπουμ με τίτλο «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ», μας προσκαλεί όλους σε μία μεγάλη συναυλία- γιορτή με πανηγυρικό χαρακτήρα, οπλισμένη με μουσική και ελπίδα και με μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.
Η Εύα Λουκάτου και η Σωτηρία Σουσάνη στο Cabaret Voltaire
06.04.2016 11:16
Δυο ξεχωριστές μουσικές βραδιές υπόσχονται η Εύα Λουκάτου και η Σωτηρία Σουσάνη από τη σκηνή του Cabaret Voltaire, στο Μεταξουργείο, την Παρασκευή 8 & 22 Απριλίου 2016.