Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

“Through the MirROAR”: Έκθεση στην Manifactura Gallery

“Through the MirROAR”: Έκθεση στην Manifactura Gallery

Η Manifactura Gallery στο Χαλάνδρι παρουσιάζει την έκθεση “Through the MirROAR” με σχέδια σε καμβά και χαρτί, των Manolo και Αλεξίας Λουγιάκη.

 

Δύο Σκιτσογράφοι ο Manolo και η Αλεξία Λουγιάκη μελετούν το βιβλίο του Λούις Κάρολ «Μέσα από τον καθρέφτη» και αποτυπώνουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους σε χαρτί και σε καμβά. 'Ο καθρέφτης, ο πιο προσωπικός μας συνομιλητής. Η πρώτη καλημέρα το πρωί, το τελευταίο “καληνύχτα”, για το βράδυ. Η αντανάκλαση του βλέμματός μας, εκεί, όπου δεν μπορούμε να πούμε ψέμματα. Δύο κόσμοι, ο εσωτερικός- δικός μας, και ο συμβολικός του συγγραφέα! Ταξιδέψτε μαζί μας, εντός μας!''.

 

Σχετικές ειδήσεις
Έκθεση του Ιάσονα Βενετσανόπουλου στην Image Gallery
23.01.2017 11:48
O Ιάσονας Βενετσανόπουλος παρουσιάζει στην Image Gallery τη δεύτερη ατομική του έκθεση με τίτλο “There is another world, but it is inside this one” σε επιμέλεια της ιστορικού τέχνης, Ματίνας Χαραλάμπη.
Ανακαλύπτοντας το παρελθόν: Τοπίο και Νεκρή φύση: Έκθεση στην MaLou Art Consulting & Gallery
08.11.2016 11:28
Η MaLou Art Consulting & Gallery παρουσιάζει μια σειρά ομαδικών εκθέσεων με τίτλο ‘’Ανακαλύπτοντας το παρελθόν’’. Στην πρώτη έκθεση θα παρουσιαστούν επιλεγμένα έργα Ευρωπαίων, Ρώσων και Ελλήνων καλλιτεχνών του 20ου αιώνα με θέμα ‘’Τοπίο και νεκρή φύση’’ από τη συλλογή της MaLou Art Consulting & Gallery.
Εμπειρία Μισόφωτη - Σέριφος: Έκθεση του Γιάννη Τυροβολά στην Manifactura
22.08.2016 12:54
Η Αίθουσα Τέχνης Manifactura σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Γιάννη Τυροβολά με τίτλο «Εμπειρία Μισόφωτη – Σέριφος» τη Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016.
Multiples: ομαδική έκθεση στην Eleftheria Tseliou gallery
14.06.2016 09:55
Η Eleftheria Tseliou gallery παρουσιάζει την έκθεση με τίτλο ‘Multiples’. Η έκθεση ξεκινά την Τετάρτη 15 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2016.
Anima theca diorama boxes: έκθεση του Θόδωρου Μπρουσκομάτη στη Manifactura Gallery
28.04.2016 15:48
Η Manifactura Gallery στο Χαλάνδρι εγκαινιάζει την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 την έκθεση του Θόδωρου Μπρουσκομάτη, με τίτλο Anima theca diorama boxes.