Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Οι Normal live στο Faust

Οι Normal live στο Faust

Οι Normal δίνουν το πρώτο ραντεβού του χειμώνα με το κοινό τους στην κάρδια της Αθηνάς, στην υπέροχη σκηνή του FAUST, την Τρίτη 15 Νοέμβριου 2016.

Μια παράσταση διάρκειας δυο και πλέον ωρών, που αποτελείται από τραγούδια του πρώτου τους δίσκου GRAVITY, νέα τραγούδια από την επερχόμενη δισκογραφική δουλεία PRIVATE UNIVERSE, καθώς και εκτελέσεις διασκευασμένων κομματιών τα οποία «συστήνονται» εκ νέου, ανάλογα με τη διάθεση πειραματισμού και την έμπνευση της στιγμής που προκύπτει στα live, προσαρμοσμένα πάντα στον ήχο της μπάντας.

Οι Normal πειραματίζονται στους σύγχρονους ήχους, χωρίς να χάσουν την εσωτερική "φωνή" τους, σε πείσμα των καιρών. Τα τραγούδια τους έχουν μια ιδιαιτερότητα. Τραγούδια υπαρξιακά, μοναχικά, ερωτικά, κοινωνικά. Μουσικές φόρμες και κείμενα που έχουν σαν στόχο να μπουν στην ουσία του τραγουδιού. Οι Normal ανήκουν στην κατηγορία εκείνων των καλλιτεχνών που θέλεις να ξανακούσεις οπωσδήποτε.

Γιάννης Σώκιαλης - τραγούδι , μπάσο
Bαγγέλης Κρίθαρης - ηλεκτρική κιθάρα , πλήκτρα ,τραγούδι
Αλέξης Αλεξίου - τύμπανα
Θάνος Σκοπελίτης - ήχος
Jim Laios - φώτα
Artwork - Vilija Vitkute Art, Regina Baumann

Σχετικές ειδήσεις
Οι ΕΚΜΕΚ live στη σκηνή του Faust
31.01.2017 10:21
Oι ΕΚΜΕΚ επιστρέφουν στο Faust ζωντανά σε μια φωτεινή μυσταγωγία, όπου τα δικά τους τραγούδια μπερδεύονται αρμονικά με απρόσμενες διασκευές σε  ένα πρόγραμμα που συγκινεί αλλά και ξεσηκώνει.
Η Jennie Nega live στο Faust
09.01.2017 14:30
Η Jennie Nega, τραγουδίστρια και συνθέτρια του σχήματος Noetic Nega, παρουσιάζει τη νέα της προσωπική δουλειά "Girl in Love" καθώς και αγαπημένα της τραγούδια, την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στο FAUST.
Ο RSN live στο Faust
05.01.2017 11:36
Ο παραγωγός, DJ και μουσικός RSN θα ανέβει στη σκηνή του Faust για ένα soul, funk και trip hop live!
Η Dioni live το Faust
01.12.2016 10:07
Η Dioni θα εμφανιστεί για ένα live στη σκηνή του Faust, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, όπου θα παρουσιάσει το πρώτο της E.P. και όχι μόνο...
…Your Pop-Rock Party…: Οι Polis live στο Faust
11.05.2016 13:56
Το τελευταίο live των POLIS στο Faust για τη φετινή σεζόν δεν χάνεται με τίποτα, την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016.