Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Phil Shoenfelt για τέσσερις συναυλίες

Ο Phil Shoenfelt για τέσσερις συναυλίες
O Βρετανός τραγουδοποιός Phil Shoenfelt επιστρέφει τη χώρα μας παρέα με τον βιολιστή και κιθαρίστα των Southern Cross, Pavel Cingl για τέσσερις συναυλίες , στη Θεσσαλονίκη, την Κατερίνη και την Αθήνα.

Συνθέτης και στιχουργός, μυθιστοριογράφος, αλλά και ποιητής , o Shoenfelt χρησιμοποιεί εικόνες της Βίβλου, τον ευρωπαϊκό ποιητικό συμβολισμό και film noir σκηνικά στις μακροσκελείς ιστορίες που αναπτύσσει για να συνοδέψουν τις απλές, μινιμαλιστικές μελωδίες του.

Και μέσα σ\'όλα αυτά αφήνει στίχους και μελωδίες που ορμώνται από βέρο ρομαντισμό (\"She said \'I\'ll be with you, and if your heart is true, there\'s nothing on God\'s earth, that I would not do for you\" στο \"The spirit and the flesh\" ή \"Oh my darling, how I need you now, and this twisting pain, it won\'t go away, and while you sleep, I\'ll be there beside you, this is a dream, this is our destiny\" στο \"The Streets Tonight\"). Το βασικότερο γνώρισμα όλων αυτών είναι κάτι που προφανώς διακρίνει τον ίδιο: H ανασφάλεια που οδηγεί σε παθιασμένες και καταστροφικές σχέσεις.

Μαζί του οι Vintage&Used, που τους θυμόμαστε από τις συνεργασίες τους με τους Jacobites (Nikki Sudden, Dave Kusworth), και με μέλη των Fuzztones, Ξύλινων Σπαθιών κ.α.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Βαγγέλης Κορακάκης στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
23.02.2017 15:20
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, υποδέχεται τον Γιώργο Νταλάρα και τον Βαγγέλη Κορακάκη, για τέσσερις μοναδικές συναυλίες, με τίτλο Θαλασσινά Παλάτια στις 6 - 7 - 13 και 14 Μαρτίου 2017.
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης για τέσσερις συναυλίες στο Κύτταρο
11.10.2016 15:15
Ο Αλκίνοος επιστρέφει στο Κύτταρο, για να δώσει συνέχεια σε αυτές τις αξέχαστες sold out βραδιές του περασμένου Απρίλη, που αποδείχτηκαν πολύ λίγες για να τις χορτάσουν οι παρόντες και να τις απολαύσουν όλοι όσοι επιθυμούσαν ...
Διαδρομή στο Κλασικό στα Αισχύλεια 2016
23.09.2016 15:29
Στα πλαίσια των Αισχυλείων 2016 θα πραγματοποιηθούν στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας από τις 7 έως 10 Οκτωβρίου 2016, τέσσερις συναυλίες υπό τον γενικό τίτλο «Διαδρομή στο Κλασικό».
Οι God Is An Astronaut για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.08.2016 13:17
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα πραγματοποιήσουν δύο μεγάλες συναυλίες στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα!
Η ΚΟΑ για τέσσερις συναυλίες στο Μουσείο Μπενάκη
15.03.2016 15:59
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, μετά τη συναυλία που έδωσε (στις 7/12) στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, επιστρέφει με το φετινό θεματικό της κύκλο μουσικής δωματίου «Μουσικοί περίπατοι στα μουσεία» στο Μουσείο Μπενάκη, συνεχίζοντας τη πολυετή τους συνεργασία.