Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

O Χάρης μυστικός αστυνομικός, ψευδώνυμο Πασατέμπος - Ελένη Πάτση

O Χάρης μυστικός αστυνομικός, ψευδώνυμο Πασατέμπος - Ελένη Πάτση

Από τις εκδόσεις Οσελότος κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, O Χάρης μυστικός αστυνομικός, ψευδώνυμο Πασατέμπος της Ελένης Πάτση.

 

Ο Χάρης ονειρεύεται και ανυπομονεί να μεγαλώσει. Έχει διαλέξει ήδη και το επάγγελμα που θα ακολουθήσει. Θα γίνει μυστικός αστυνομικός:
Ντετέκτιβ Χάρης, Μυστικό ψευδώνυμο: Πασατέμπος!
Τις τελευταίες μέρες η... ευαίσθητη μύτη του και το ένστικτό του ανακάλυψαν ότι κάτι μυστήριο συμβαίνει με τον παππού του. Κάπου έχει μπλέξει και μάλιστα άσχημα! Θα καταφέρει να λύσει το Μυστήριο του Παππού και να τον σώσει;

 

Ελένη Πάτση: Δε θα ξεκινήσω απαριθμώντας πτυχία και γνώσεις. Αλλά θα φανερώσω τις τρεις μεγάλες αγάπες μου: Τα παιδιά, τα βιβλία και τα ζώα. Τόσο διαφορετικά μεταξύ τους μα και τόσο όμοια. Μια κι αν ασχοληθείς μαζί τους θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο. 
Η αγάπη μου για τα παιδιά λοιπόν με προέτρεψε δειλά δειλά να γράφω παραμύθια . Έτσι παράλληλα με τη δουλειά μου, παρακολουθώ σεμινάρια και εργαστήρια συγγραφής παραμυθιών, σεμινάρια παιδοψυχολογίας καθώς και σεμινάρια μουσικοκινητικής αγωγής και εμψύχωσης. Θα συνεχίσω να μελετάω. 
Το παρόν παραμύθι είναι το πρώτο μου εκδοτικό εγχείρημα και ελπίζω να αγαπηθεί από τα παιδιά κ να το αγκαλιάσουν όπως μόνο αυτά γνωρίζουν.

Σχετικές ειδήσεις
Φιλοσοφικά παραμύθια - Γιώτα Βάσση
09.11.2016 12:22
Από τις εκδόσεις Λιβάνη κυκλοφορεί το παιδικό βιβλιο, Φιλοσοφικά παραμύθια της Γιώτας Βάσση.
Παραμύθια με την Ξένια - Ξένια Καλογεροπούλου & Φίλιππος Φωτιάδης
07.10.2016 12:12
Από τις εκδόσεις Μάρτης κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο - CD, Παραμύθια με την Ξένια της Ξένιας Καλογεροπούλου και του Φίλιππου Φωτιάδη.
Ο Ευκλείδης και το μυστικό στο υπόγειο - Φώτης Γιάντσιος
28.09.2016 11:02
Από τις εκδόσεις Βάρφη κυκλοφορεί το παιδικό-εφηβικό μυθιστόρημα, Ο Ευκλείδης και το μυστικό στο υπόγειο του Φώτη Γιάντσιου σε εικονογράφηση Άννας Καρνή.
4 1/2 φίλοι και το μυστικό του κάστρου - Γιόαχιμ Φρίντριχ
02.09.2016 12:36
Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, 4 1/2 φίλοι και το μυστικό του κάστρου του Γιόαχιμ Φρίντριχ σε εικονογράφηση Ρεγγίνα Κεν και σε μετάφραση Ιωάννας Αγγελάκη.
Το μυστικό του βασιλιά Λεωνίδα - Θάνος Κονδύλης
19.07.2016 10:02
Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, Το μυστικό του βασιλιά Λεωνίδα του Θάνου Κονδύλη.