Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

4 Υears Party στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

4 Υears Party στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων γιορτάζει την έναρξη της πέμπτης του χρονιάς μ’ ένα μετά-απογευματινό πάρτυ!

Από τις 18.00 σε διαδοχικά sets, τα decks καταλαμβάνουν επιδέξιοι djs με ηλεκτρονικές μουσικές, πειραγμένα beat, African electro και χορευτικές μουσικές για να καταλήξουν σε σκοτεινούς techno ηχητικούς τόπους. Το ανανεωμένο bar του ΚΕΤ σερβίρει από νωρίς καφέ, cocktails σε happy hour τιμές και πολλές, διαφορετικές μπύρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες.

O Atomka επιλέγει dub, electro, french house, african electro, hip-hop.

Ο Wounded Head και ο Joseph Plateau, από την εκπομπή "Μουσικές Ανασκοπήσεις" του Radio Bubble, και ο Γεωργέας7, από το μουσικοκριτικό blog Soundeyet, φέρνουν κοντά το περίεργο και ιδιαίτερο με το χορευτικό.

Η Αγγελική Κάπα αναλαμβάνει τα ηνία για το νυχτερινό μέρος του πάρτυ με θόρυβο, IDM και όλες τις αποχρώσεις της techno.

Σχετικές ειδήσεις
Nosferatu Ιnto the darkness από τους ΕΟS στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
11.01.2017 10:38
Οι δεξιοτέχνες και άκρως πειραματικοί ΕΟS, επενδύουν με ζωντανή μουσική κλασικές ταινίες του βωβού κινηματογράφου, στο πλαίσιο του θεσμού 16 sounds per second, στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων.
S.T.A.B. Saxophone quartet στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
16.12.2016 17:04
Το κουαρτέτο σαξοφώνων S.T.A.B. παρουσιάζει στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων ρεπερτόριο μπαρόκ, σε μια εξαιρετική μουσική βραδιά με έργα των Bach, Vivaldi, Frescobaldi, Benedetto Marcello, Giovanni Legerenzi και Telemann.
16 sounds per second με τους EOS στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
03.11.2016 11:51
Οι δεξιοτέχνες και άκρως πειραματικοί ΕΟS, επενδύουν με ζωντανή μουσική κλασικές ταινίες του βωβού κινηματογράφου, στα πλαίσια του θεσμού 16 sounds per second, στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων.
Οι Usurum επιστρέφουν στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
18.02.2016 14:30
Οι Usurum, έπειτα από τις περσινές τους συναυλίες και μια επιτυχημένη βραδιά στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, επιστρέφουν στην Κυψέλη για δύο Τετάρτες, με μια μουσική παράσταση μικρής διάρκειας.
Οι Sancho 003 live στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
10.02.2016 15:25
Τις δύο τελευταίες Δευτέρες του Φλεβάρη οι SANCHO 003 καταλαμβάνουν το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, αυτοσχεδιάζουν και φέρνουν μαζί τους καινούριο αδισκογράφητο υλικό.