Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Ignaz Schick και Tάσος Στάμου live

Ignaz Schick και Tάσος Στάμου live
Ο Τάσος Στάμου θα συμπράξει στη σκηνή του kinky kong μαζί με τον Ignaz Schick από το Βερολίνο σε ένα σετ ελεύθερου αυτοσχεδιασμού βασισμένο σε DIY electronics, πειραγμένα turntables και αδόκιμα σόλο ακουστικών οργάνων και αντικειμένων.

Ο Ignaz Schick έχει ασχοληθεί στην πολύχρονη πορεία του στο μουσικό πειραματισμό με διάφορες μορφές αυτοσχεδιαστικής electronica και ειδικεύεται σε πολυμήχανες ηλεκτρακουστικές ιδιοκατασκευές και στη χρήση του πικάπ σαν μουσικό όργανο.

Ιδρυτής και μέλος σε σχήματα όπως οι Perlonex, Blindsnakes, Petit Pale, Phosphor, Decollage 3, Snake Figures Arkestra, Berlin Sound Connective, έχει επίσης συνεργαστεί σε ντούο με τους Chris Abrahams, Andrea Belfi, Alexei Borisov, Phil Durrant, Gunnar Geisse, The Haters, Andrea Neumann, Dawid Szczesny, Martin Tetreault, Marcel Türkowsky, Sabine Vogel, Wolfram.

Ο Τάσος Στάμου δραστηριοποιείται στο χώρο του ελεύθερου αυτοσχεδιασμού και της πειραματικής μουσικής παραγωγής. Αυτοδίδακτος πολυ-οργανοπαίχτης και αμετανόητος αυτοσχεδιαστής, έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια live και ηχογραφημένα δείγματα της αυτοσχεδιαστικής του electronica κι έχει συνεργαστεί σε μουσικές συμπράξεις με Έλληνες και ξένους μουσικούς όπως ο Valerio Tricoli, Ferran Fages, Adam_is, Free piece of tape, Vokal Idiot.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Διονύσης Σαββόπουλος live στο Φουγάρο
20.04.2016 17:01
Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Απριλίου στις 10μμ, το Φουγάρο υποδέχεται στους υπαίθριους χώρους του για δύο βραδιές το Διονύση Σαββόπουλο σε ένα ατμοσφαιρικό μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στη μελωδία και τη φωνή, ανοίγοντας δυναμικά για φέτος το συναυλιακό του κύκλο!
Ο Jojo Mayer live στο Gazarte
23.03.2016 13:01
Είστε έτοιμοι να το ακούσετε αυτό; O εκπληκτικός drummer Sergé "Jojo" Mayer, εφευρέτης νεωτερισμών, ανήσυχος και διαρκώς εξελισσόμενος, θα στήσει τα τύμπανά του στην σκηνή του GAZARTE και παρέα με το live electronica trio του Nerve υπόσχεται να μας παρουσιάσει ένα άκρως δυναμικό live!
Ο Λάμπρος Παπαλέξης, Χτισμένες των Θεμελίων και Mickey Pantelous live στο Ρομάντσο
26.02.2016 12:27
Ένα rock μουσικό συνονθύλευμα με μερικές blues πινελιές και αρκετή ποίηση, υπόσχονται δύο από τις πιο γνωστές rock φιγούρες της εγχώριας μουσικής σκηνής
Οι String Demons έρχονται live στα Ιωάννινα!
23.02.2016 13:16
Μετά από τις εκρηκτικές συναυλίες τους στο Βερολίνο και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης οι String Demons φέρνουν το ''Συμφωνικό Πανηγύρι'' τους στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016.
Γνωστοί και άγνωστοι θησαυροί ΙΙΙ από την ΚΟΑ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
12.02.2016 15:46
Η διεθνούς φήμης Κινέζα βιολονίστα Τιάνγουα Γιανγκ, μία από τις ακμαιότερες σολίστ του βιολιού στον κόσμο, η οποία είχε συμπράξει πέρυσι με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών για το Κοντσέρτο του Τσαϊκόφσκι, επιστρέφει ξανά για να αναμετρηθεί με ένα ακόμα απαιτητικό έργο του βιολιστικού ρεπερτορίου: Το Κοντσέρτο του Μπέντζαμιν Μπρίτεν.