Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Ηρώ - Α. Λουδάρος μαζί και το καλοκαίρι!

Ηρώ - Α. Λουδάρος μαζί και το καλοκαίρι!
Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις όλο τον χειμώνα στο Πόλις Stage στην Αθήνα και στο ΦΙΞ στη Θεσσαλονίκη, η Ηρώ και ο Αντώνης Λουδάρος, χωρίς τον Μέμο Μπεγνή αυτή τη φορά, ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα με στόχο να ζήσουν και άλλοι στιγμές απόλυτης διασκέδασης. Μία δυνατή φωνή , ένας σκανταλιάρης  ηθοποιός-τραγουδιστής κι ένα τσουβάλι ετερόκλητα κομμάτια θα κάνουν τις καλοκαιρινές σας νύχτες αξέχαστες! Με ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε η Ηρώ χαλαρό, μπιτάτο, με άποψη και  παρεΐστικη διάθεση είναι σίγουρο πως όποια και αν είναι η ηλικία σας και το στυλ ένα δικό σας κομμάτι θα κρύβεται κάπου εκεί... 

Οι πόλεις και τα νησιά της Ελλάδας που θα φιλοξενήσουν το δίδυμο θα ανακοινωθούν σύντομα.
Σχετικές ειδήσεις
Γαλάνη, Τσαλιγοπούλου και Νέγκα μαζί για λίγες εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη
05.09.2016 16:12
Τρεις γυναίκες. Τρεις ερμηνεύτριες. Τρεις ξεχωριστές διαδρομές. Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα ένωσαν τις φωνές τους για πρώτη φορά το χειμώνα που μας πέρασε και το αποτέλεσμα ήταν μία σειρά μαγικών παραστάσεων που αγκαλιάστηκαν από το κοινό, έγιναν sold out και γνώρισαν αλλεπάλληλες παρατάσεις. Ο θρίαμβος συνεχίστηκε με μία εξαιρετική περιοδεία το καλοκαίρι.
Η Γλυκερία σε καλοκαιρινή περιοδεία
08.07.2016 14:13
Αυτό το καλοκαίρι, η Γλυκερία "Ζωγραφίζει όνειρα" σε όλη την Ελλάδα και μάς καλεί μαζί της σε ένα μουσικό ταξίδι, για βραδιές ξεχωριστής διασκέδασης.
Κιβωτός: Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής μαζί σε περιοδεία
19.05.2016 10:02
Το καλοκαίρι του 2016 o κοσμοαγάπητος Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, o νέος διεθνής Έλληνας τραγουδιστής, μας ταξιδεύουν στα θαύματα της ελληνικής μουσικής με αφορμή τα ντουέτα που ηχογράφησαν στο καινούριο τους άλμπουμ, «Κιβωτός».
Ωδή στην Ήπειρο: Ο Πετρολούκας Χαλκιάς και ο Αντώνης Κυρίτσης στο Βοτανικός Live Stage
29.12.2015 11:38
Ο Πετρολούκας Χαλκιάς και ο Αντώνης Κυρίτσης γιορτάζουν 40 χρόνια μαζί στο ηπειρώτικο τραγούδι με ένα μεγάλο ηπειρώτικο γλέντι, έχοντας στο πλευρό τους 9 σπουδαίοι κλαρινίστες, 9 τραγουδιστές και 4 χορευτικά συγκροτήματα, την Κυριακή 3 Ιανουαρίου στο Βοτανικός Live Stage.
Δύο μοναδικές γιορτινές ροκ παραστάσεις στο Γυάλινο UpStage
23.12.2015 16:08
Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηλεκτρικούς κιθαρίστες και συνθέτης, ιδρυτικό μέλος της θρυλικής ροκ μπάντας Τερμίτες, ο Αντώνης Μιτζέλος μαζί με την μοναδική Julie Massino και τον νεότερο εκρηκτικό Στέλιο Μαγαλιό θα βρίσκονται στο UpStage Γυάλινο ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς για δύο μοναδικές εμφανίσεις με πολλά κέφια και γκάζια!