Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ηρώ - Α. Λουδάρος μαζί και το καλοκαίρι!

Ηρώ - Α. Λουδάρος μαζί και το καλοκαίρι!
Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις όλο τον χειμώνα στο Πόλις Stage στην Αθήνα και στο ΦΙΞ στη Θεσσαλονίκη, η Ηρώ και ο Αντώνης Λουδάρος, χωρίς τον Μέμο Μπεγνή αυτή τη φορά, ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα με στόχο να ζήσουν και άλλοι στιγμές απόλυτης διασκέδασης. Μία δυνατή φωνή , ένας σκανταλιάρης  ηθοποιός-τραγουδιστής κι ένα τσουβάλι ετερόκλητα κομμάτια θα κάνουν τις καλοκαιρινές σας νύχτες αξέχαστες! Με ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε η Ηρώ χαλαρό, μπιτάτο, με άποψη και  παρεΐστικη διάθεση είναι σίγουρο πως όποια και αν είναι η ηλικία σας και το στυλ ένα δικό σας κομμάτι θα κρύβεται κάπου εκεί... 

Οι πόλεις και τα νησιά της Ελλάδας που θα φιλοξενήσουν το δίδυμο θα ανακοινωθούν σύντομα.
Σχετικές ειδήσεις
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz musique στην Πάτρα
11.11.2016 17:08
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ύστερα από μία σειρά πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων το καλοκαίρι που πέρασε, ταξιδεύει και αυτό το χειμώνα σε όλη την Ελλάδα. Και μαζί με τους boğaz musique μας προσκαλούν σε μία σειρά συναρπαστικών συναυλιών, δημιουργώντας ένα νέο, εναλλακτικό τρόπο ουσιαστικής διασκέδασης και ψυχαγωγίας.
Γαλάνη, Τσαλιγοπούλου και Νέγκα μαζί για λίγες εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη
05.09.2016 16:12
Τρεις γυναίκες. Τρεις ερμηνεύτριες. Τρεις ξεχωριστές διαδρομές. Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα ένωσαν τις φωνές τους για πρώτη φορά το χειμώνα που μας πέρασε και το αποτέλεσμα ήταν μία σειρά μαγικών παραστάσεων που αγκαλιάστηκαν από το κοινό, έγιναν sold out και γνώρισαν αλλεπάλληλες παρατάσεις. Ο θρίαμβος συνεχίστηκε με μία εξαιρετική περιοδεία το καλοκαίρι.
Η Γλυκερία σε καλοκαιρινή περιοδεία
08.07.2016 14:13
Αυτό το καλοκαίρι, η Γλυκερία "Ζωγραφίζει όνειρα" σε όλη την Ελλάδα και μάς καλεί μαζί της σε ένα μουσικό ταξίδι, για βραδιές ξεχωριστής διασκέδασης.
Βαβέλ: Η Νατάσσα Μποφίλιου στο Θέατρο Δάσους
19.05.2016 12:41
Ύστερα από τις sold out παραστάσεις του χειμώνα που συζητήθηκαν όσο λίγες στην Αθήνα, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν για μία και μοναδική βραδιά την ξεχωριστή ΒΑΒΕΛ τους στη Θεσσαλονίκη.
Κιβωτός: Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής μαζί σε περιοδεία
19.05.2016 10:02
Το καλοκαίρι του 2016 o κοσμοαγάπητος Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, o νέος διεθνής Έλληνας τραγουδιστής, μας ταξιδεύουν στα θαύματα της ελληνικής μουσικής με αφορμή τα ντουέτα που ηχογράφησαν στο καινούριο τους άλμπουμ, «Κιβωτός».